Friday, July 16, 2010

Berita Sedih!!!x menjadi..cik PMS datang la...

Hi u olls,

Sedih la...Lisa x peknen..Lisa period la pada 28/6 hari tu...maka apa yang di tunggu2 tu tak menjadi ye kakak2 semua...sedih memang sedih tapi takper la...belum rezeki..simptom2 tu memang mcm orang mengandung..Lisa dah pi check ngan doctor memang tak nampak sebab doctor ckp tak nampak tanda..Nasib baik Lisa tak terlalu mengharap...kalau mengharap sangat sure frust kan...takpe la..leh cuba lagikkk....wahhh..hubby Lisa kalau dengar bab cuba2 ni suka la dia kan...hahahahaaha...nampaknya kena la berusaha honeymoon di cameron pulak kan?atau ada suggestion lain? Kak Neena jgn nak suruh pi Bali lak eh...itu plan tahun depan tau....tapi knp Lisa masih mengalami muntah2 dan mabuk2 macam orang peknen yer? sampai sekarang tau...ada sesapa boleh jawab?

6 comments:

  1. lisa masih baru lagi kawen..so maybe dia nak suruh enjoy dulu hidup berdua...insya-allah nanti dah sampai masa dan ketika...ada la tue...pasti..yang penting...doa..usaha..n tawakkal...ok dear..

    ReplyDelete
  2. Kenapa nak cepat-cepat dapat baby.muda lagi, honeymoon lebih sikit.kalau dah ada anak nanti, tak dapat nak berhoneymoon.kwang kwang

    ReplyDelete
  3. alahai...yeke...xpe2 try cube test lg....insyaallah klu dh rezki x ke mne...kwn aku pong die x peknen tp asik mabuk2 n muntah2 jek...angin dlm bdn kot...

    ReplyDelete
  4. tak pe dear... lisaa baru sangattt lagi kawin... enjoy the moments firstt keh! nanti insyallah pasti ade rezeki tuu... ;D

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah