Tuesday, July 6, 2010

Kek Lapis Sarawak

Rupa2nya pelbagai nama dan warna serta corak bagi kek lapis sarawak yerrr...sungguh x ketahuan la...selama ni Lisa x pulak pernah rasa kek lapis2 ni..yang kat kedai kat area Seremban ni rupanya bukan kek yang original...ada yang dibuat menggunakan marjerin..yang guna marjerin x tahan lama ye puan2..kek lapis yang tahan lama adalah diperbuat daripada butter dan tepung bermutu tinggi dan ianya lebih lembut tekstur nya...cewah..mengalahkan Lisa lak yang pi beli..sebenarnya ateh yang citer sebab dia lah yang memborong kek lapos sampai RM400 ..seee....banyak ko...mana x bertambah beg...dah la gambar kek lapis x ambik kan..so Lisa x dapat la nak tunjukkan jenis kek yang diorang beli...tapi xper sebab pengusaha kek lapis ni ada buat website dan jualan online .Sila jengah ke sini ye...http://www.keklapisafifi.com/
bagi penggemar kek lapis boleh la terjah blog beliau..xde la Lisa nak suruh u oll pi sarawak lak semata nak beli kek lapis..segala syarat2 ada dalam web tu...

2 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah