Wednesday, July 7, 2010

Dah Agak Dah...Mesti Meleleh punya....


Aik..knp dgn tajuk kat atas tu....idak ler..Mak Lisa tu..ingat kebal la sesangat rupanya tidak..baru sekejapan tadi dia call menangis2...nak tau sebab apa?sebab anak bongsu nyer nun jauh dimata...tu la...dah ku agak dah....ari tu kat sarawak teruja bershopping bagai..anak nak tinggal kat Sarawak 3 tahun pun buat tak kisah..maintain jer..budak tu melalak bagai nak rak pun leh rileks lagi pujuk2 sekali bila dah berjauhan..masak lak makanan kegemaran si bongsu....hah..amikkkkkk...menangissss.....caner lak den nak pujuk ni ha..haiii kenalah malam ni Lisa tido umah mak...kasi dia jangan sedih sangat......alahaiiii omak den....

5 comments:

  1. biasalah orang tua nih sensitifnya lebih sikit =). By the way, foot massage yg saya pergi kat one utama. But they have many branches kat kl.

    ReplyDelete
  2. biasalah...x pernah berpisah..mestilah sedih..dah 2 3 minggu esok..eloklah tu

    ReplyDelete
  3. Salam Suriaamanda...
    biasalah rindu pada anak bongsu katakan...
    nanti singgah blog saya amik award ye... tq

    ReplyDelete
  4. mak camtula...mana leh lupakan anak dia...ank bongsu plak tu....huhuhu... lisa pujuk mak yer....

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah