Tuesday, July 6, 2010

TAG DARI KAK NEENA ..MR HAPPY

Oh..terima kasih to Kak Neena..hehehehe..ambik tag ni dari blog dia sebab dah takde idea ni..entry family pi Sarawak banyak dalam draft malas nak publish cepat2 sebab xde yang menarik sgt...jom tengok apa soalannya...

1. Adakah Anda Happy Sekarang? - done
memang Lisa happy gilerrr....dulu sorang..sekarang dah berdua...x lami lagi..insyallah bertiga..
tgh berusaha ni....hahahah....usaha x nak pi check lagi...simptom2 dah ada...

2.Kenapa anda happy? -done
Sebab....Lisa dapat seorang suami yang penyayang dan sabar melayan karenah bini dia yang
banyak songeh ni...walaupun kami x kaya tapi kami hidup seadanya melayari rumahtangga
yang diam x diam dah genap sebulan pun semalam.....

3.Apa benda yang boleh buat anda Happy?-done
Bangun pagi tengok muka suami...nak tido pun tgok muka dia dulu......

4.Pernah menerima TAG
-huiiiii..banyak...dan banyak lagi hutang...heheheh Shu jgn marah erk...

5. Nyatakan warna yang anda suka
Lisa suka warna merah, purple dan semua warna yang lembut2

6.Berikan 9 orng yang anda aka TAG
Wahai pengikut2 ku....ku perintah agar kamu semua mengambil Tag ini dari blog ku ini..
usah diikut perangai pemalas tuan tanah ni.....ayuh.....dengan seikhlas hati..terimalah....

7.Tuliskan sesuatu tentang orang yang anda Tag..
- Korang rasa kalau nak glemer mcm sis Neena baik korang buat Tag ni...dari blog korang
bersawang xde benda ke idea ke...belasah je buat Tag..seperti biasa jgn ikut diriku yang
memang tgh berangin satu badan....hahhaha

8.Adakah anda happy dengan apa yang anda ada sekarang
- Sesungguhnya Lisa happpppyyyyyyy sangat..dari ada satu family dah ada 2 family..dari
sensorang dan membesar ngan adik beradik kini dah ada suami...sekarang Lisa nak bina
rumahtangga yang Lisa idam2kan selama ni..x perlu kaya cukuplah sederhana sahaja...
semoga kebahagiaan ini kekal selamanya...aminnnnn.........

6 comments:

  1. hohohohoho... gerunn taw baca statement lisa tuu.. glamerrr ker blog akak cik adik lisaaa ooiii! hahhaa... apa pun thanks coz sudi wat tag nie yer! :D

    ReplyDelete
  2. deary lisaa.. you've got an award from me! check it out yeah! ;)

    ReplyDelete
  3. Tahniah dik .. sorry kalau terlambat wish Selamat Pengantin baru .. semoga bahagia & kekal bersama sehingga ke akhir hayat.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah