Friday, June 24, 2022

Dinner Day 3 & Breakfast Day 4

Assalamualaikum 

Hi korang...

Semalam x dan nak up entry dinner...semalam kawan-kawan berkunjung waktu petang..so jumpa diorang semua kat tingkat bawah...seronok sesekali berborak walau masa betul2 cemburukan kami...ye.la waktu melawat cuma 1 jam kan..

Jom tengok apa menu dinner semalam..menu semalam steam chicken dengan Chicken Ginger and vegetable of the day. Buah plak orange...



Set ni..nampak sedap dan sebenarnya memang sedap


Vegetable of the day sayur kobis...


Ginger Chicken


Buah orange...SA x makan sebab buah banyak dari fruit basket...SA bagi kat kakak x cleaner...sekali kuih dan roti yg SA x sempat nak makan


Breakfast Day 4

SA teringin nak makan mee goreng...terus ada menu dalam list...


Okey la..portion kecik...hahaha...

Sedap mee gorengnya....tapi x sesedap mee goreng Pak Zain masak...aik...rindu plak kat Pakcik tu..hahaha...

Nampaknya SA x discharge hari ni...maybe Sabtu atau Ahad...doctor detect something not good in my trakea. Sebab radang x berkurang..SA tetap batuk jenis yg gatal dan kering tu..ubat cair kahak dah makan..tp xde kahak...perit betul bila batuk....

Harap2  lepas doc tukar ubat ni...SA will be ok...banyak pantang nak kena ikut ni..x leh main bedal je nanti lagi teruk...

 Korang..jaga kesihatan ye..tengah musim ni...


8 comments:

  1. Tak boleh lawan air tangan Pak Zain.
    Moga SA cepat sembuh, nanti bolehlah jamah puas-puas masakan Pak Zain.

    ReplyDelete
  2. Insha Allah kak, lepas ini akak akan cepat sihat seperti biasa. Banyakkan rehat :)

    ReplyDelete
  3. Uishhh...sedapnya . Get well soon yer SA

    ReplyDelete
  4. saya datang singgah tanya khabar. semoga kak SA sihat selepas discharge nanti. Alhamdulillah dah boleh rasa makanan, harap lepas ni lagi cepat baik

    ReplyDelete
  5. semoga cepat sihat & cepat2 leh balik...

    ReplyDelete
  6. Menu menarik..ayam halia tu nampak sedap

    ReplyDelete
  7. Ayam halia tu nampak sedaplah. Menarik juga pilihan makanan yang ditawarkan.

    ReplyDelete
  8. Banyakkan makan sayur dan buah. Fresh tengok oren tu.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah