Saturday, June 25, 2022

Dinner Day 4

Assalamualaikum...

Hi korang...

Dinner lambat skit semalam sebab ada tetamu datang...nanti SA update dalam next entry...

Dinner semalam SA pilih nasi goreng cina tapi SA x makan habis...kenyang...kenyang jumpa kawan agaknya...tapi malam SA lapar...then basuh buah pear..SA makan je buah pear...ada roti tapi xde air panas..air panas dah suam-suam..ada mintak...tp tu la..x dilayan...maybe sebab air panas cuma dapat pagi dan petang je..malam xde..its sokayyy....makan buah..tengok Madu 3 lepas tu cuba tido...tido x berapa lena sebab cina yang baru masuk ni bising jugak...

Jom la tengok gambar



Nasi goreng cina..ada ayam goreng dan salad..asyik dapat dada ayam..haha...bahagian yang SA kurang suka.tp bahagian tu yg sihat kan


Sup kosong


Buah apple hijau...x masam..kali ni manis

 

Syukur rezeki allah...

Ramai kawan-kawan cakap SA dah susut badan...ye ke..nampak susut ke..makan okey je..cuma makan ikut time hospital kan...so makan ikut waktu yg sepatutnya...itu sebab bleh susut kot...malam SA x makan berat...kalau lapar makan buah...boleh ikut style pemakanan ni la...kalau nak kurus la kan...perut pun dh kurang moncet...hahahahha....

Broncopneumonia ni memang buat SA kurang selera makan la....

4 comments:

  1. Insha Allah, Kak SA akan kembali sihat.. Yang pasti banyakkan rest :)

    ReplyDelete
  2. Makan seimbang ikut portion hospital kot, sebab tu badan susut.semoga kak SA cepat sembuh

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah