Monday, June 13, 2022

Bersiaran Dari Office Seperti Biasa

Assalamualaikum...

Jahatnya demam, jahatnya tonsil jahat sungguh selsema, sampai hari ni masih x ok...swab test dah buat beberapa kali tapi takde pun tanda- tanda positive covid...peliknya demam ni tak elok- elok..ubat dah habis makan...dah amik ubat baru dah pun...tetap selsema tak berkurang...rimas..penat...ikut hati memang tak nak pergi kerja...ye la ada virus selsema kan. Tapi dah MC dari hari Khamis..memang takde la nak sambung MC lagi...

Pagi ni lemau sungguh pergi kerja...maybe kesan ubat masih ada...rasa letih sangat...macam seksanya nak berjalan bawak bag laptop dan beberapa barang kiriman untuk si adik bongsu...slowly la SA jalan ke office. Sampai jer dah pukul 7.50am...Biasa 7.30 dah sampai dah...




Selera masih tak ok...tekak masih pahit...SA beli jer latte kat Mynews.com dan beli roti kat Family Mart..Family Mart takde latte plak hari ni....permulaaan hari dengan coffee...semoga SA kekal okey sampai ke petang...balik kerja nanti Dania nak belanja makan sempena dapat gaji pertama..hehe...nanti SA share ye pasal tu...

12 comments:

  1. Coffee makes me happy gitu..
    Selamat bekerja kak SA

    ReplyDelete
  2. Semoga segera diberikan kesembuhan, Kak SA.

    ReplyDelete
  3. suka bau coffee.....happy working SA

    ReplyDelete
  4. Sedap minum coffee pagi2. Tapi tak leh selalu..haha

    ReplyDelete
  5. Hi SA, selamat berkenalan 😊. Klu ikut pengalaman saya, tonsil tu nak kene buang..sebab selagi tonsil tu ade, memang akan selalu demam n x sihat.
    Moga SA cepat sihat ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye betul, doc dah suggest untuk buang tp SA yang takut...muahahahha...nampak je jiwa kental tapi memang penakut...

      Delete
  6. Semoga cepat baik ya, SA. Officemate kita pun dah demam dari khamis lepas, ghisauuu.

    ReplyDelete
  7. Get well soon Kak...
    Kopi memang terbaik juga kadang-kadang untuk release the tension or feeling calm

    ReplyDelete
  8. Semoga Kak SA cepat sembuh..
    ungkin cuaca membuatkan badan jadi tak sihat..

    ReplyDelete
  9. gws kak.... moga cepat sihatnya

    ReplyDelete
  10. gws soon...dapnye coffee.dah 2 hari x coffee ni...

    ReplyDelete
  11. sedap ke kak latte mynews? tak penah rasa lagi

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah