Saturday, June 11, 2022

House Warming Rumah Adik Bongsu di Adelia Residensi Bangi Avenue


Assalamualaikum...

Hi korang...

Hari ni SA bertenaga skit...tekak rasa okey nak menelan dan SA dah mula boleh makan semula...stress bila sakit yg melibatkan tekak ni...sk tahun ni SA kena untuk kali ke 4, doctor cakap kalau masih jugak selalu kena...kena la remove tonsil tu...haih...bab ni yg SA takut...malas nak serah diri ke KPJ tu...

Hari ni SA lepak aje kat rumah...sambik baring-baring ni SA nak up apa je yang SA x sempat nak up..sennag nak delete semua ganbar dari gallery hp ni...last week masa cuti 3 hari berturut termasuk cuti yg SA bagi kat semua rakyat Malaysia tu..hahaha..SA ke Bangi Avenue lepas aje amik Dania balik kerja. Adik bongsu buat house warming...dari kul 12 tghari rumahnya di serbu jemputan yang rata-rata merupakan kawan office diorang. Walau diletakkan masa untuk elak dari terlalu ramai yang serbu...tetap la tetamu tidak mengikut masa..itu biasa la kan...nasib ada adik no 4 yang datang membantu...

Petang tu jugak la diorang prank birthday SA dan sambut gak untuk Aydan...

Jom tengok gambar
















Yang bestnya kat sini memang dekat sangat dengan Bangi Wonderland. Pastu ada Starbuck besar dan sekitarnya memang banyak tempat tumpuan. Sebab tu SA pi Bangi beberapa bulan lepas beli baju raya Pak Zain dan Mak Pah..

Rumah dia di tingkat 14 and Mak Pah gayat...haha..tiber pening je kepala dia sebab tinggi sangat...gelak je kami..sebab tu Mak Pah x berani meninjau ke bawah...

Esoknya SA melayan anak-anak buah mandi kolam...itu SA citer di entry lain..ok?


10 comments:

  1. Best la dkt dengan Bangi Wonderland..
    Kalau Aini pun gayat.. tinggi tu tingkat 14.. memang tak duk kat balcony la jawabnya..

    ReplyDelete
  2. Cantikkk... Bangi kawasan memang best👆👆

    ReplyDelete
  3. Bangi kawasan yang tenang dan selesa sebab kawasan "orang kita" kan..

    ReplyDelete
  4. Best kalau rumah semua dekat dengan kemudahan nie kan.. Kak Sue pun jenis gayat jugak SA. Boleh geng Mak Pah..

    ReplyDelete
  5. Comelnya Mak Pah. Meriah housewarming. Tahniah adik SA dapat rumah baru

    ReplyDelete
  6. meraih..setiap ruang ada tetamu..:)

    ReplyDelete
  7. syoknya rumah baru.. cantik dan luas rumahnya. tingkat 14 ok tu boleh layan view dari atas

    ReplyDelete
  8. Luas rumahnya... Xla nak nmpk crowded walaupun tetamu ramai

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah