Friday, June 3, 2022

Apa SA Makan Masa Sambutan Raya Level SA?

Assalamualaikum...

Hi korang...

Percaya tak SA x makan pun makanan berat macam nasi minyak, mee kari dan mee sup tu...sebabnya dari awal set up SA dah beria makn itu skit..makan ni skit..makan satay konon QC la  apa la...muahahahaha....sebab tu kenyang..tambah letih badan plak kan....tapi SA makan gak la sikit- sikit...

Kat bawah ni antara makanan dan dessert yang SA makan....jom tengok



Lemang..SA memang craving lemang...dapat plak lemak sedap ni ha...lembut...makan ngan rendang SA masak...terussss settle 5 ketul lemang


Lepas tu makan eskrem kayangan ni..


Jelly kelapa


Eskrem Magnum..mini je la...


selfie sat...


Pas tu layan  ni ha...


Okey la...boleh la layan...xde la manis sangat...


Ni gambar maca nak amik lemang


Ada lagi gambar...


Satu lagi...


Tengok ni..diorang mengerjakan eskrem


Adik- adik engineer dan lawyer tengah tu...

So portion SA untuk Nasi minyak, SA bagi kawan lain petang tu...SA bawak balik mee sup daging dan laksa...kelakarnya plak...sup je yang SA amik bawak balik...mee dia takde bila sampai kat rumah...rasa macam ada amik mee tapi entah la...malas nak fening...hahahaha...orang kalau dah kepenatan kan...macam tu la jadinya.

Apapun seronok betul bila semua plan kami menjadi...meriah sambutan...walau takde setup yang indah macam tempat lain yang penting tu ukhwah...kan?


10 comments:

  1. sedapnya lemang! hahaha boleh pulak tertinggal mee kan

    ReplyDelete
  2. Eee.. dessert awak tu kita tak menahan tau. kita pun suka dessert cenggitu.

    ReplyDelete
  3. macam banyak makan aiskrim je tu haha

    ReplyDelete
  4. Ketupat Lemang pun fav saya sis SA hihi

    ReplyDelete
  5. ammi pun selalu kalau open office, open house mesti makan yg ringan-ringan. tak terambik yang berat pastu bila balik lapar teruk padahal kat tempat open house tu punyalah berlambak makanan

    ReplyDelete
  6. yang penting dapat raya dengan kawan-kawan opis. tu lagi penting

    ReplyDelete
  7. boleh pulak tertinggal mee tu kak hahaha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah