Wednesday, June 22, 2022

Dinner Day 2...


Assalamualaikum..

Seawal 6.00petang SA dah makan...kang tengah malam SA laapr balik...nasib ada roti..ada twiggies...hehe...air panas pun dah mintak...boleh buat teh o kang....

Hari ni SA makan steam rice with  ikan bakar sos protugese and vegetable  of the day..



SA makan je terus...elok makan awal kan...



Sayur sawi dan carrot


Ikan bakar sos protugese...x tau ikan apa..rasa macam ikan pari



Mini love from me


Yeay mak kita datang..dania pun ada tp gilir2 x leh ramai2 masuk

 

Mak datang kejap...

Pak Zain ada kat bawah tapi xde parking...so x de la dia naik..waktu melawat pun kejap aje kan...x best la SOP kali ni...tapi x boleh buat pape...kena la ikut....

SA penat ni...penat terbaring dan penat asyik pi toilet....masuk drip memang nak kena sentiasa ke toilet kan...dah la toilet share plak tu..kadang SA dh x leh nak tahan tapi jiran sebelah ni lama dalam toilet...seksa menahan...

Malam ni SA nak baca novel lagi...dan berharap SA dapat tidur lena nanti...baju tebal dah ada...bantal extra pun dh ada...so Boleh la SA rido ngan aman malam ni...ekon dari siang memang kuat...sebab cuaca kat luar pun sama kata nurse..sejuk..matahari pun xde...


16 comments:

  1. Semoga tido lena dan sihat seperti biasa ye kak SA ❤️ Kalau share toilet tu memang seksa bila orang lain dok toilet lelama.. Fuhhhh

    ReplyDelete
  2. seronok bila ada yg dtg melawat kan...

    ReplyDelete
  3. moga cepat sihat kak..rest cukup2..:)

    ReplyDelete
  4. Semoga akak sihat cepat. banyakkan rest kak

    ReplyDelete
  5. Semoga dipermudahkan segala urusan, Kak SA.

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Adinda SA, subhanallah, masuk wad yer, adinda sakit apa, ketinggalan betul Kak Mah ni, tulah lama tak jenguk blog ni, apa apa pun semuga Adinda SA cepat sembuh yer, rehatlah dan makan ubat.

    ReplyDelete
  7. semoga cepat sembuh dan sihat semula ;)

    ReplyDelete
  8. Kalau stay hospital pakar memang tak boleh diet SA, sedap aja menunya hahahaha

    ReplyDelete
  9. Allahu..nampak sangat tak sihat muka kak SA tu...moga cepat2 la beransur pulih..

    ReplyDelete
  10. kalau duduk hospital memang makan tidur makan tidur je kejenya.. pastu ammi perasan ammi cepat lapar kalau duduk hospital

    ReplyDelete
  11. rehat2 kan diri di spital. baca novel, releks and tido.
    in shaa Allah cepat baik :)

    ReplyDelete
  12. Alahai... terharunya Mak Pah datang. Selalu SA yang urus Mak Pah. Kali ini Mak Pah pula lawat SA.

    ReplyDelete
  13. pucat pukanya tu.. diduga kesakitan semoga allah hapuskan segala dosa amin

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah