Sunday, June 19, 2022

Semalaman Tak Tido....

Assalamualaikum...

Hi korang ..

Takde specific citer yang nak share...cuma malam semalam SA pi kenduri tahlil kat umah adik ipar..x jauh pun dari rumah...tahlil arwah ayah dia yg meninggal last year ..Dalam hujan SA pi ngan adik bongsu... alhamdulillah majlis berjalan lancar walau hujan lebat dan orang surau sampai lambat...

Balik rumah terus makan ubat dan SA masuk tido...entahlah ubat batuk cap kelapa laut afrika tu SA x serasi kot...makin teruk batuk SA...jenuh sampai ke pagi SA x dapat tido...rasa nak pecah dada dibuatnya....



Sblom gerak ke kenduri..selfie jap ngan kesayangan SA ni...


Pagi ni SA minum air lemon...sepanjang hari...baru rasa lega...kurang batuk SA


Atuk melayan Tia main lego


Princess ni...melawa no 1


Tgok la ni...


Hahahaa.....


Main hp mama..semua dia jumpa


Lepas tu nak berkepit je




Anak-anak buah ada kat rumah....semua nak menempel kat mamalong yang tengah x sihat..lagi cakap lagi nak berkepit ..sabar je la....


13 comments:

  1. Kalau ambil ubat kelapa laut tu, jangan minum air, amalkan lozenge sekali, cubalah.

    ReplyDelete
  2. Anak-anak buah sayang kat mamalong. Moga mamalong cepat sembuh.

    ReplyDelete
  3. Batuk lama-lama boleh jadi semput kan kak.

    ReplyDelete
  4. Tidur itu enak. Berehatlah seenaknya.

    ReplyDelete
  5. ada baca aritu mmg skrg sampai ogos ramai yg akan sakit sebab cuasa.. take care kak

    ReplyDelete
  6. moga cepat sihat yer kak..:)

    ReplyDelete
  7. alahai..bab x leh tido tu, lemah sgt rasanya..abis still MC la kot... moga cepat sembuh yer

    ReplyDelete
  8. Kalau batuk berterusan memang tak selesa. Bila di tempat awam lagilah sadis. Syafakallah SA

    ReplyDelete
  9. Selalu minum lemon dan madu bila batuk. Boleh jadi penawar mujarab.

    ReplyDelete
  10. batuk2 berpanjangan memang tak best..moga cepat sembuh kak..anak2 buah tu sayang kat mamalong diorang, sebab tu tak kisah nak menempel walopun mamalong tak sihat..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah