Saturday, June 25, 2022

Menerima Kunjungan Blogger Mommy Ayu a.k.a Idayu Alwi

Assalamualaikum....

Hi korang ..

Semalam lepas SA makan ubat apa segala masa kat ward dapat la dm kat ig dari Idayu rakan blogger yang korang pun kenal..pemilik blog Mummy Ayu.. Ayu memang duk Seremban kan...SA kenal ayu lama dah dari sejak anak-anak kami kecik lagi...so semalam Ayu datang melawat SA kat ward...seronok ada yang datang melawat dan boleh borak sakan walau SA duk batuk je sepanjang masa...

Terima kasih Ayu sudi datang dan siap tempah kek lagi untuk SA...sedap kek marble orange tu..cuma SA x leh makan banyak..cukup sekadar merasa...

Jom tengok gambar...



Nampak sangat muka sakit SA ha


Ramai tegur kata dah susut sikit...ntah la SA x nampak kat mana susutnya badan SA...muka la cengkung skit kot



Cantik kejadiannya...lembut..sedap..


Terima kasih sangat2 kat Ayu ...

 

First jumpa Ayu dulu masa Ian dan Iris kecik, kembar pun kecik...temukan diorang la budak2 tu...then lepas tu x jumpa lagi cuma keep in touch kat blog je..sampailah Ayu kehilangan suami dan bekerja di Bangkok..platform blogger la buat kami amik tau cerita masing2..

Insyaallah next time ada masa dan kesempatan boleh la jumpa lagi lepak2 pekena coffee, tengok wayang atau buat sessi blogger Seremban berkumpul ke kan ..mesti best...tapi SA kena sihat dulu la...sihat betul2 baru la boleh lepak2 dengan selesa skit...

Jumpa lagi next entry...

10 comments:

  1. Manisnya Mummy Ayu!
    Cepat sembuh ye SA.

    ReplyDelete
  2. rasa cepat jer baik klu ada yang datng melawat..:)

    ReplyDelete
  3. Betul kak.. bagi betul² sihat dulu.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah ..kunjungan rakan pastinya sedikit sebanyak memberi aura positif dan semangat untuk cepat sihat.Nampak sedap la kek tu

    ReplyDelete
  5. you are most welcome...lalu hari2 depan sepital tu, teringat je SA kat dalam..alhamdulillah...sempat jugak melawat...

    ReplyDelete
  6. MC tu kena rehat bebetul okay. Speedy recovery SA

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah, seronok sikit bila ada kawan datang melawat..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah