Monday, June 6, 2022

Happy 44th Birthday SA!!!



 

Alhamdulillah syukur ke hadrat Allah S.W.T genap 44 tahun usia SA hari ini...syukur masih diberi kesempatan untuk menyambut ulangtahun dikelilingi orang-orang tersayang..

Dihujani ucapan dan doa dari tengah malam tadi...ya allah terharunya bila semua mendoakan 

Semalam dh kena prank...

Tengah mamalong sibuk buat kerja kat bilik settlekan travel boss x settle2 lagi tetiba kena panggil ngan mummy & mak yang..tolong tengok cane kuah Oden tu ok ke x ok ke..puas la belek apa yg x ok, semua ok je..sekali depa dari blkg duk nyanyi lagu happy birthday padahal birthday mamalong esok ni....

Pandai depa plan..nasib la muka ngan rambut serabai sebab td depan laptop...so layankan depa kejap lepas tu lari masuk bilik semula...huwaaaaa......bila nak settle kerja ni weyyy

Thanks semua yg prank mamalong..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜







Sarapan pagi ni





Dear myself...congratulations..

Semoga terus success...terus berjaya dalam hidup, dunia dan akhirat..

More to achieve....


18 comments:

  1. Selamat Hari Lahir buat SA. Semoga dipanjangkan umur, diberi kesihatan dimurahkan rezeki selalu. Hadiah hari lahir dari saya, jadi follower SA hari ni. Hihi

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday SA ๐Ÿ’
    Moga sentiasa dalam rahmat Allah.

    Sebaya usia kita..hehe. Saya pun Jun jugak.

    ReplyDelete
  3. Happy birthday SA. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan happy² selalu. Aamiin

    ReplyDelete
  4. Selamat merai ya kak. Semoga yang baik-baik untuk akak dan keluarga akak. Dilindungi dari hal yang tidak baik. Dilimpahi rezeki sentiasa. Aamiin.

    ReplyDelete
  5. Happy borthday SA... semoga panjang umur, murah rezeki harta, bahagia dan kesihatan

    ReplyDelete
  6. Happy Birthday Kak SA. Semoga panjang umur, murah rezeki, diperluas rezeki, dipermudah segala urusan akak. Aamiin..

    ReplyDelete
  7. Happy besdayy SA
    semoga sehat murah rezeki.hendaknya
    alhamdulillah

    sama.kta ye lahir bln june
    ๐Ÿฅฐnext ciknur punya turn

    ReplyDelete
  8. Selamat hari lahir, Kak SA. Semoga Kak SA dipanjangkan umur dan sentiasa diberikan kesihatan yang baik.

    ReplyDelete
  9. Ku doakan semoga SA dipanjangkan umur, diberi kesihatan yg baik, berbahagia dan sejahtera selalu, Amiiinnn YRA.

    ReplyDelete
  10. Happy birthday SA..moga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, sihat & happy selalu. semoga sentiasa dilindungi & dirahmati Allah...aamiin...

    ReplyDelete
  11. Happy birthday kak... moga terus sukses dan happy selalu

    ReplyDelete
  12. Selamat Hari Lahir Kak SA. Semoga dikurniakan rezeki lebih banyak dan bahagia dengan keluarga.

    ReplyDelete
  13. hepi bestday kak..moga panjang umur dan murah rezeki selalu..:)

    ReplyDelete
  14. Happy birthday SA. Moga dikurniakan umur dan hidup yg diberkati <3

    ReplyDelete
  15. happy birthday kak SA semoga sentiasa dalam rahmat allah

    ReplyDelete
  16. Happy Birthday KakSA.. semoga dipanjangkan umur dan sihat selalu.. May Allah S.W.T bless you..

    ReplyDelete
  17. Happy belated day SA.. Moga dipermudahkan semua SA dan cepat-cepat bertemu jodoh...

    ReplyDelete
  18. Terima kasih semua yang wish dan mendoakan SA...amin untuk semua doanya...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah