Wednesday, June 22, 2022

Dinner Day 1 Ward Sri Selasih

Assalamualaikum...

Hi korang....

Dinner semalam SA dapat Nasi Goreng  kampung...
Boleh la memandangkan x leh nak request sebab SA baru masuk ward kan...

Okey la taste dia...sedap gak...habis SA makan sorang...pas tu hari ni x ingat plak semalam order apa...tunggu la nanti erk..

Jom tengok gambar...






Semalam ada beli latte...ok la...not so bad but lg prefer Zuss Coffee atau Starbucks



Desert lepas makan malam semalam...x suka ubat yg kuning tu..tu antibiotic  yg pahit yg SA stress nak makan...ubat tu buat air liur kita pahit lama giler...



Korang jangan notty2 ye..sepanjang SA warded ni kalau bosan SA up la post kat sini...tapi tu la...citer berkaitan dengan warded je la....doc dah round hari ni....ingat tgahri kang nak pi bawah jap la...àmik angin panas....


14 comments:

  1. nikmat tu maknana hospital sedap hehehhe gws SA

    ReplyDelete
  2. Enjoy time berehat SA dan semoga cepat sembuh

    ReplyDelete
  3. Semoga SA dikurniakan kesembuhan...Kalau saya bermalam di hospital takleh lena sebab saya penakut­čĄş

    ReplyDelete
  4. Have a good rest & syafakillah SA.

    ReplyDelete
  5. takpe, cite aje..mesti nak tahu juga keadaan akak dari masa ke semasa..tapi jangan lupa untuk rehat sepenuhnya ya...

    ReplyDelete
  6. Perghhh dia punya menu... Last bro warded... makan nasi lauk dia telur rebus masak apa entah, dengan sayur kobis goreng je

    ReplyDelete
  7. eh yg cedair warna hitam tu ubat apa? ubat batuk ke?

    ReplyDelete
  8. moga cepat2 la sembuh yer, makanan not bad nampak tu

    ReplyDelete
  9. wah..menu blh order eh..sdapnya..mcm makan kat kdai plk..:)

    ReplyDelete
  10. Nampak sedap makanan tu. Semoga Kak SA cepat sembuh.

    ReplyDelete
  11. Ishhh sama sini, KPJ ada Gloria Jeans tuuu... kadang pi spital semata nak beli coffeenya hahahahaha

    ReplyDelete
  12. nasi goreng pun nampak sedap

    ReplyDelete
  13. Best kalau dapat request menu. Takde lah makan dalam keterpaksaan.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah