Thursday, June 23, 2022

Terima Kasih International & Investment Management Division Bagi Fruit Basket Cantik...

Assalamualaikum...

Hi korang...

Update SA hari ni...

Doc detect kuman microplasma terlampau tinggi dlm badan area trakea dan paru2..
Selalu kuman tu nisbah 1:40 aje dalam badan..result td bacaan 1280 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Lama lagi la dlm ward ni...gemuk makan lauk spital je la..

Pemalas nya la SA ..copy je dari whatsaap....

Lepas tu tengah masuk ubat datang nurse bg tau ada fruit basket utk SA...tapi SOP x bagi rider hantar ke ward...then x pe la..SA pi turun amik..jauh skit sebab kat lobby baru...xde staff yg boleh hantar...padahal ramai je kat lobby tu td..what a bad service..patut customer service bleh hantarkan ke ward...nasib SA dh bukak machine...boleh turun...itupun jenuh gak nak berjalan jauh...takpe la benda dh jadi kan...




Orang sakit pi collect sendiri fruit basket...nasib x berat...


Cantik kan..sayang plak nak makan...


Thank you very much to the management and colleagues...much appreciated...segar mata lihat keindahan fruit basket ni..cantik sgt....nak sihat kena banyak makan buah kan..macam x leh diet je duk spital ni..makanan semua sedap2..

Kena cepat sihat ni..bleh masuk office semula...


SA

23062022


8 comments:

  1. Moga cepat sihatnya SA.. makan buah tu bebanyak yaa... cuma jangan makan anggur, nanti test suhu, badan jadi demam...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah, buat rasa happy sikit bila dapat buah tangan macam tu kan...

    ReplyDelete
  3. wah...cantik! alhamdulillah...

    ReplyDelete
  4. Camana kuman microplasma tu, boleh ada dengan banyaknya? Puncanya? Hehe, sibuk pulak saya. Semoga cepat sembuh, SA.

    ReplyDelete
  5. Cantiknya bakul buah-buahan tu SA. Warna-warni isinya. Moga SA cepat sembuh.

    ReplyDelete
  6. Cantikk bakul buah get well soon kak

    ReplyDelete
  7. ramai org sayang kak sa ni

    ReplyDelete
  8. Cantiknya. Semoga cepat sembuh dan dapat masuk office macam biasa, Kak SA.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah