Wednesday, June 15, 2022

Good Morning Kuala Lumpur...

Assalamualaikum...

Hi korang...

Semalam SA demam lagi...teruk la demam kali ni...demam yang tak tau apa puncanya...sakit- sakit badan...swab test memang negative...Mak Abah pun nak demam...semalam mak ada check up pun SA x dapat nak pi temankan...sebab memang tak larat...semalam SA amik emergency aje...malas nak pi klinik amik MC...lagipun ubat masih banyak...Pak Zain pun x larat semalam...kitorang 3 beranak tido je sepanjang hari depan tv...

Hari ni SA pergi kerja macam biasa...walau masih ada saki baki batuk dan selsema...SA tetap kuatkan diri pi kerja...tak leh la biar aje demam ni menguasai diri kan. Demam dah takde...tapi sakit- sakit badan tu yang buat SA lemah...selera jangan cakap la..totally out...x tau la tengahari nanti nak makan apa...



Gambar pagi ni...masa kat LRT Pasar Seni


SA beli sandwich je hari ni


Dan large latte 

 

SA tak berapa busy hari ni...tapi ada la kerja yang kena settle dan kena assist...memandangkan berapa kerat aje kat office hari ni...inipun SA masih batuk- batuk sebab aircond kuat kan...kang ada SA pi klinik area office ni...confirm SA dapat MC kang ni...hahahaha..

13 comments:

  1. jangan lupa makan ubat kak, moga badan sembuh seperti biasa

    ReplyDelete
  2. take care SA...get well soon...

    ReplyDelete
  3. Lama dah SA demam ni. Cuba cari air penawar pulak.

    ReplyDelete
  4. Muga SA cepat sembuh seperti sediakala. Cucu-cucu saya pun tak pergi sekolah hari ini. Demam sejak semalam...

    ReplyDelete
  5. Minum air kelapa SA.. moga cepat sihat yaaaa

    ReplyDelete
  6. demam urat kot..kena gi spa..massage sikit2

    ReplyDelete
  7. Turun MRT tu acer pi Lee Wah Florist..kot dapat terapi mata dengan kuntuman mawar ka..🌹🌹

    ReplyDelete
  8. Semoga Kak SA dan keluarga cepat sembuh.

    ReplyDelete
  9. Banyakkan minum air masak. Semoga kembali sembuh.

    ReplyDelete
  10. menara pa tu ek, SA?
    cantik.
    lalu KL ari tu, dok la tgk keindahan KL dgn bangunan pencakar langit.
    kagum!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah