Thursday, June 23, 2022

Breakfast & Lunch Day 3

 Assalamualaikum...

Hi korang 

Lambat skit update bab breakfast dan lunch hari ni....alhamdulillah SA getting better hari ni walau tidak sepenuhnya...dari pagi dah macam-macam...hari ni dapat mandi dengan puas...machine tu dah tanggal..lega rasanya...tadi doctor check masih susah skit tarik nafas...debgan result tu jugak mmg confirm SA lambat kuar ward...x pe la..sakit penghapus dosa-dosa kecil kan...allah sayang...

Silap SA hari ni order  bihun bakso...patut order bubur nasi kan...takpe la esok kita tengok apa plak menu breakfast...sedap ke? Sedap la...cuma portion sikit....terus rindu ngan nasi lemak Pak Zain buat...terus rindu gak sambal kerang dan sambal sotong Mak Pah....ishhhh...kena pantang skit la kan....



Okey je bakso...portion sikit...lupa patut mintak mee kuning..SA x minat bihun..lapar punya pasal makan aje la...


Bakso dan condiment


Bila dah masuk dalam kuah


Dapat instant coffee tapi x manis la

Lunch plak SA order semalam steam rice dan chicken Masala...ada sayur macam semalam tu...SA selalu makan chicken masala..tapi yg ni ntah..xde rasa rempah masalanya..tp ok je...



Close up chicken masala


Soup of the day


Epal hijau...


Alhamdulillah syukur...rezeki...kang petang ada lauk ikan kalau x salah...ntah lupa plak..but masih kekalkan steam rice la....

Baru kejap SA lelap...boss call mintak buat macam-macam...hurm baru dia tau bila SA xde kat office.. selalu nak marah je...tapi SA x dpt tolong la..sebab ada bawak laptop masuk spital...kita kat spital nak dirawat dan nak berehat...tapi SA assist jugak la dia mana yang dapat..yg x dapat SA mintak Shikin tolong...

Sampai sini dulu....jumpa lagi next entry...


10 comments:

  1. gws ye, SA. dari fb, aida tau SA masuk spital.
    moga semuanya baik2 saje. cepat sihat :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah
    semoga.cepat blh blk rumah.ye

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. Rezeki orang sakit. Moga sentiasa ada selera untuk menjamah hidangan.

    ReplyDelete
  4. Semoga cepat sembuh ya kak.. Take care.. Hugs

    ReplyDelete
  5. Alhamduillah, semoga kak terus kuat.. :)

    ReplyDelete
  6. nampak sedap2 makanan tu tapi tu la kan selera org sakit. take care kak

    ReplyDelete
  7. Nampak sedap menu yang disediakan.

    ReplyDelete
  8. nampak sedap. oh, boleh order ye. saya tak pernah warded KPJ (mintak jauh). ni baru tau

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah