Thursday, June 2, 2022

Apabila Sesekali Berkumpul Memang Seronok

Assalamualaikum...

Hi korang...

Sementara SA blom busy ni...SA nak share ngan korang gambar- gambar semasa majlis hari raya pot luck level SA Isnin lepas..seronok bila sesekali berkumpul macam ni...masa ni la nak kenal orang..masa ni la yang lama x borak boleh borak semula...memang bagus la sesekali buat makan- makan macam ni...sebab kenal ke x kenal ke boleh la berkenal- kenalan. nak plak ada je staff baru yang blom kenal kan.Memang masa ni la yang tepat..

Masa ni memang paksa diorang semua pakai baju raya, tak kisah la raya bila...janji pakai baju raya tapi ada jer la yang x pakai...hahaha..sebab ada je yang akan meeting ngan orang luar atau client luar...so diorang ada pelepasan la...tapi kagum sebab ada je yang pakai full baju melayu..seronok tengok...

Jom check this out...



























Sebenarnya ada beratus lagi gambar masa majlis ni...korang bersabar ye...layan jer la SA ni...bukan apa SA nak simpan semua gambar dalam blog ni...sebagai kenangan..esok- esok dah berhenti kerja ke..dah pencen dan dah tua betul boleh la SA tengok semula kan...kira macam FB la..throwback gitu...hahahaha...

Bercakap tentang gambar yang beratus tu sebab apa...bukan gambar selfie tapi gambar ala- ala photoshoot kami...dengan latar belakang bangunan sekeliling office SA ni..haaaa..nak pulak staff yang bawak camera canggih tu bawak full set untuk shoot gambar...apa lagi kami- kami ni pose la macam- macam style...nanti SA free sikit SA share ye....

thats all for now...

jumpa lagi next entry....


 


7 comments:

  1. Acara gini paling best... meriah dapat lak bergambar dengan baju raya kan

    ReplyDelete
  2. Ceria semuanya dapat berkumpul dan makan sedap, kan.

    ReplyDelete
  3. best nyaaaa SA!! Kta pun rindu nak celebrate makan2 mcm ni kat opis huhu

    ReplyDelete
  4. wah meriahnya. nak juga ada makan-makan cenggini. tapi dekat ofis ni semuanya jenis jaga pemakanan.ha3.
    bawa biskut raya pun sikit punya lama diorang nak habiskan.

    ReplyDelete
  5. ah ah la.. x update cita jamuan raya lagi...emmm.esok la . he he..

    ReplyDelete
  6. Time acara camni la baru dapat mingle dengan rakan sekerja kan kak SA. Hihi. Rindu pulak zaman kerja dulu. Tiap tahun ada sambutan raya.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah