Tuesday, June 7, 2022

Surprise Delivery & Birthday Gift Dari Kawan- Kawan Office

Assalamualaikum...

Hi korang...

Ada kisah kelakar sebenarnya untuk surprise delivery ni...memang kelakar..SA kan ada kat rumah adik bongsu kat Bangi kan...lepak rumah dia la semalam dan takde kemana pun...plan nak shopping la apa la...sudahnya masing- masing kepenatan memang lepak aje la...lepas tu SA melayan anak- anak buah mandi pool..dari pukul 4.00 petang -5.30 petang. Selalunya Birthday girl pergi la meraikan birthday dengan kawan- kawan ke..metime ke apa kan...tapi tak la SA...dah 44 tahun ni takdenya nak kemana- mana...bukan x nak...rasa dah penat sangat badan dan i think i need rest..SA pi mandi pool tu xde la nak bawak hp ke apa ke..semua tinggal kat rumah memandangkan adik ipar bawak Iphone dia je kan..cukup la tu...biar dia je amik gambar kami nanti...

Dah abis mandi pool tu SA balik dulu ke rumah...mandi apa segala then amik hp...sebab boss SA kan flight delay plak 1 jam kan...eh..eh sekali tengok banyakya miscall..dari kawan baik SA Chef Khairul nun di Mersing sana...pas tu tengok whatsaap dia bg tau ada delivery tapi takde orang kat rumah...ya rabbi...dah la x bagi tau awal ke kan..surprise sangat...sekali...hurm amik...dah la takde orang kat rumah..serba salah SA...sudahnya dia set lagi sekali delivery malam tadi...masa SA dah ada kat rumah baru dia suruh orang tu hantar...

Jom tengok apa dia bagi....sebelum tu no speculation ye..SA kawan baik je ngan Chef Khairul...Luv Cheffy panggilan dia memang dia akan panggil semua kawan-kawan dia Luv...



SA dapat brownies Mamasab


Choc bouquet


Comel je ..

Pas tu SA dapat birthday gift dari kawan- kawan opis ..plan nak surprise x jadi sebab salah sorang mastermind pi site visit...hahaha..alaaa..x yah surprised sangat laaa kan..


Tadaaaaa....


Tengok apa SA dapat


Jude card wrislet Christy Ng..


Terima kasih kawan-kawan...latte dari Sharifah..


Latte dari Sharifah
 

Matching tak? macam tau- tau jer hari ni SA pakai maroon


Alhamdulillah...rezeki hari ni...tak habis lagi wish kawan- kawan lain kat FB...nanti slowly SA balas...terima kasih korang yang wish dan  mendoakan...amin....semoga semua doa- doa itu berbalik pada kalian juga...semoga kita semua dapat manfaatnya...

Terima kasih sekali lagi atas semua ingatan tulus ikhlas...

Love you all ketat- ketat


11 comments:

  1. wahhh cantik lah hadiah card holder tu. Sesuai sangat dengan kak SA. Happy belated birthday :)

    ReplyDelete
  2. yeyy bestnya.. semua kengkawan sayang akak

    ReplyDelete
  3. Sangat matching dengan baju KakSa pakai..hehe

    ReplyDelete
  4. brownies mamasab, sedap tu. lawa card holder Christy Ng tu. semoga terus murah rezeki

    ReplyDelete
  5. selamat hari ulangtahun kelahiran kak.. cantik hadiah akak dapat tu..

    ReplyDelete
  6. Wah wah wah... seronok tu. Hadiah best. Making memories... kann

    ReplyDelete
  7. bestnya..banyak dapat bestday suprise..:)

    ReplyDelete
  8. mcm2 gift dpt...sronok ..matching lg adiah ngan busday girl

    ReplyDelete
  9. Wah, meriah dengan surprise birthday Kak SA tahun ni.

    ReplyDelete
  10. Happy belated birthday SA...semoga dilimpahkan rahmat ,rezeki,afiat dan barokah di duni dan akhirat

    ReplyDelete
  11. Happy belated Birthday kak SA!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah