Saturday, June 11, 2022

Mandi Pool Di Hari Lahir

Assalamualaikum...

Hi korang..

Simpan sini la sebagai kenangan kan....akan datang boleh throwback lagi...birthday SA x kemana pun...biasa-biasa je as usual every year...nak tenang- tenang je bila umur dah meningkat ni...

Kami turun mandi kolam masa tu dah pukul 4 .00 petang. Biasalah bila mandi kolam mesti ada SOP..kena pakai pakaian renang atau kena pakai baju dari jenis-jenis kain yg dah ditetapkan..cotton x leh eh...jersy bleh..so..memandangkan adik bongsu kerja kerajaan so banyak la baju2 jersy dia...kami pakai je la...

Ada kisah kelakar ye...itu SA citer last kang...korang tengok la gambar dulu..cuaca sangat cantik pada mulanya tetapi tiba-tiba hujan renyai..kami tetap la mandi....

Gambar dh susun elok-elok tapi masuk dalam entry ni jadi tunggang langgang...haih...





























 

Kisah kelakarnya...SA lupa bawak baju tukar..i mean baju kering..ada satu family tu kena tegur ngan guard..x bawak baju tukar so x leh balik rumah dalam keadaan basah...muahahaha....SA pun x bawak baju...

Korang nak tau apa SA buat...SA mundar mandir kat area guard tu...konon-konon tgh guna hp...then.guard tu leka main hp..slow-slow SA ikut tepi...bg signal kat adik2 SA dan SA cabutttttt...terus pi lift...lantak la kalau CCTV captured  SA. So far xde pun kena pape sampai hari ni...hahahaha. ..nak huat cane kan..SA lupa bawak...masa tu leka ngan si Tiara yang x sabar-sabar nak mandi....

Sudahnya maybe sebab buat salah...terus demam...hahaha..ok itu tipu....dh memang nak kena demam..x leh nak buat apa la kan....

4 comments:

  1. Hahaha...sampai demam tu..agaknya guard tu pun buat2 tak nampak sebab nak kasi can SA balik dengan baju basah tu..hihihi

    ReplyDelete
  2. Hahaha.. nasib lepas kan SA.. apapun semoga cepat sembuh..

    ReplyDelete
  3. wah bestnya berendam beramai2.. pool bersih pastu xde org bestnya

    ReplyDelete
  4. Nasib baik lepas kan.. Kalau x jenuh nk tunggu baju kering phlak6😂

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah