Tuesday, June 7, 2022

Surprise Delivery Lagi....

Assalamualaikum...

Hi korang...

Sekali lagi SA di surprise kan dengan surprise delivery...sampai orang delivery tu sesat barat mencari office SA...dia kata ada barang SA order...SA pelik la...bila masa plak SA beli barang kan...asyik dia keep on calling tanya ada ke kat opis..opis area mana..dia sesat...sudahnya sampai jugak...turun la SA ke lobby bawah tu nak tengok...erm...memang dah agak ada delivery surprise...cuma tu la..buat SA tertanya- tanya siapa plak yang hantar...takde nama orang yang hantar...

Tapi SA jadi suka sanagt sebab ada gambar SA yang di cetak atas plywood kot..nipis jer papan tu siap dengan kata- kata yang indah...speechless kejap...

Lepas dah amik video..dah amik gambar...SA naik atas...terus la tercari- cari siapa yang hantar...rupanya kawan baik SA si GB....


Macam tau- tau jer SA pakai baju kaler maroon hari ni...


Matching- matching...


Cantik kan?sayang plak nak makan choc tu...


Cantik kan...ucapan tu pun cantik dan bermakna sangat



Terima kasih GB...u know who you are...

Really appreciated...

12 comments:

  1. wah bestnya kak, dpt surprise gini tentulah menggembirakan hati kan

    ReplyDelete
  2. Gambar tu kt bunga tu nampak cantik..
    Print atas wood ke tu..very nice.
    You look good in red/maroon..

    ReplyDelete
  3. haahlah, matching warna bunga dengan baju kak SA. hepi birthday. semoga dipanjangkan umur dan sentiasa dalam rahmat Allah

    ReplyDelete
  4. Happy belated birthday SA. May all you wish come true 🤲

    ReplyDelete
  5. cantik tu kak.. special delivery lagi..

    ReplyDelete
  6. wah bestnya dapat suprise macam ni..:)

    ReplyDelete
  7. syok dpt surprise...matching gtu

    ReplyDelete
  8. Cantiknya hadiah. Bestnya dapat surprise.

    ReplyDelete
  9. Bahagianyaa... Sis paling suka orang beri bunga SA.. tak tau laa, bukan kinah bunga tapi sangatt sukaaaa...

    ReplyDelete
  10. sweetnya kawan SA.. hehehe semoga panjang umur dan murah rezeki selalu

    ReplyDelete
  11. Untung dapat member yang pandai menghargai.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah