Monday, January 30, 2017

Deco CNY, Birthday Celebration & Farewell

Terlupa plak nak share aktiviti kat office last week 3 hari sebelum CNY..aktiviti yang aku maksudkan adalah deco department sebab department aku ada 4 orang yang merayakan CNY..department lain xde plak aku tengok diorang decoration..lrpas dh deco semua sana sini jadi merah je..hehehe..


Gantung jangan tak gantung


Tampal jangan tak tampal


Angpow packet yang kiyorang dpt semua jadikan props deco


Lantern beli je


Cubaan buat props ikan...


Lantern dh siap gantung


Deco depan pintu masuk

Then hari Rabu 25hb kami sambut birthday Dec & January serta farewell salah seorang colleague 


Macam biasa beli cake kat SR
Yang kat atas tu Choc Odessay 


Cheese Cake Durian yang awesome..nampak x cantik tapi penuh dengan isi durian yang giler fresh


Semua babies Dec & Jan


Sesi potong kek..


Sementara tu kami sambut jugak farewell Ms Ang yang bakal menamatkan perkhidmatan dia February nanti..semoga Ms Ang terus success dalam kerjaya..all the best and keep in touch..

Thats all for today...


9 comments:

  1. sakan punya deco! Sally ni takde buat ape...penuh brg nak pindah opis je harituuu

    ReplyDelete
  2. Waa meriahnya. Kek tu nampak sedap tu

    ReplyDelete
  3. Wahh bestnya siap deko mendeko bagai..

    ReplyDelete
  4. Meriahhh ofis dengan deko CNY. Heheh

    ReplyDelete
  5. Cantik deko tu.. meraikan kepelbagaian perayaan di Malaysia..

    ReplyDelete
  6. Meriah sungguh. Merah semuanya kan..

    ReplyDelete
  7. Deco jangan tak deco.. Syarikat tempat saya kerja langsung tak de deco.. Sejak ada merchandise.. Cimb langsung tak ceria waktu perayaan.. Huhuhu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah