Tuesday, January 31, 2017

Semarakkan Kasih Sayang Dengan Jayeon Aloe Vera Gel

Sentuhan Kasih Sayang Dengan Jus Asli Aloe Vera

Product Aloe Vera Gel keluaran Jayeon merupakan salah satu product terbaik yang di import dari Korea. Jayeon menjanjikan product yang berkualiti tinggi dengan 100% dari bahan semulajadi aloe vera terpilih agar mendapat tempat di hati wanita Asia yang sangat mementingkan kecantikkan kulit.
Peka dengan keperluan wanita Jayeon memperkenalkan Aloe Vera Fresh Soothing & Moisturising Gel December 2016 dengan harga mampu milik RM19.90.


Jayeon Aloe Vera Fresh Soothing & Moisturising Gel ini sesuai untuk semua jenis kulit serta kulit sensitif dengan bauan yang lembut dan menenangkan. Gel yang sejuk, segar dan lembut meresap ke dalam kulit tanpa kesan yang melekit. Sesuai digunakan untuk seluruh tubuh anda tanpa sebarang kesan sampingan. Ianya juga bertindak sebagai pelindung sinar uv juga kaya dengan vitamin dan mineral.

Kandungan
  1. Rosemary Leaf : Anti bakteria, membaiki dan meratakan warna kulit
  2. Green Tea Leaf : Antioksidan
  3. German Chamomile Flower / Leaf : Melegakan dan melembutkan kulit
  4. Aloe baradensis Leaf : Melembutkan dan melembapkan kulit
  5. Byungpul Extract : Membaiki dan melegakan kulit
  6. Licorice Root : Antioksidan, melegakan dan mencerahkan kulit
  7. Mulberry Root : Mencerahkan, melembapkan dan melegakan kulit
  8. Artemisia Absinthium (wormwood) Extract : Anti bakteria dan melegakan kulit

Cara Penggunaan : 

Langkah 1

Setelah membersihkan wajah, ambil gel dalam kadar yang mencukupi dan sapukan pada wajah atau tubuh badan.
Langkah 2

Bagi kulit kering, sapukan gel pada waktu pagi dan malam untuk mendapat keputusan yang lebih memuaskan.


Fungsi Aloe Vera Gel

  1. Melegakan  dari Selaran Matahari
  2. Meredakan ruam serta kegatalan pada kulit
  3. Meredakan
  4. Antipenuaan
  5. Bertindak Sebagai Pelembap
  6. Merawat Jerawat



Semarakkan kasih sayang seorang ibu dengan usapan dan urutan lembut aloe vera gel pada anak gadis SA iaitu Dania. Setiap hari dirinya terdedah dengan cahaya matahari kerana menjalani pelbagai aktiviti sekolah especially bersukan. Kulit menjadi agak kering dan tiada kelembapan. Sapuan gel dan urutan memberikan kesegaran pada kulit Dania tanpa rasa melekit. Gel Aloe Vera meresap dengan lembut dan memberikan ketenangan kepada Dania. Bau yang lembut dan segar membuatkan Dania selesa tanpa sebarang tekanan serta memberi kualiti tidur yang nyenyak setelah penat dengan aktiviti seharian. Jayeon Aloe Vera Gel memberi sentuhan lembut seiring kasih seorang ibu menjadi peneman sepanjang hari.


Details selanjutnya anda boleh layari :

Website: www.jayeoncosmetics.com
Facebook: www.facebook.com/jayeoncosmetic
Instagram: @jayeoncosmetic

13 comments:

  1. Bagus produk ni. Nice sharing

    ReplyDelete
  2. Nice sharing SA..

    Apa saja produk berasaskan aloe vera memang banyak kegunaannya.. Harus ada dalam simpanan setiap orang..

    ReplyDelete
  3. kolin beli byk masa p korea ari tu, memang guna selalu huhu

    ReplyDelete
  4. Bagusss... cikza guna untuk lembabkan kulit muka

    www.cikza.com

    ReplyDelete
  5. anak saudara kulit dia kering sangat macam nak kena eczema.. selalu sapu gel aloe vera ni.. bagus sangat..! :)

    ...

    ReplyDelete
  6. Nani pernah guna jugak ni. Best! Pencuci muka pun ada jugak.

    ReplyDelete
  7. Aloe vera ni mesti sejuk kan kak

    ReplyDelete
  8. i pun hado gak, tiap2 sapu kat tangan

    ReplyDelete
  9. Aloevera bagus. Saya pun guna.. Untuk melembutkan kulit.

    ReplyDelete
  10. Produk yang bagus.. Lengkap dengan cara penggunaannya.. Semoga memberi manfaat pada semua.

    ReplyDelete
  11. kena cuba ni sebab sha memang suka produk dari aloevera hehe

    ReplyDelete
  12. Ana guna juga tp face shop punya. Mmg apply gel ni semata. Sejuk dan moist je rasa kulit lepas tu.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah