Thursday, January 26, 2017

Apam Balik Mini AmShah Enterprise Terbaik !!

Dengan tagline "Kok Sodap Koba'an Kek Oghang..Tak Sodap Koba'an Kek Sey", sekumpulan anak muda memperkenalkan perniagaan Apam Balik Mini di Seremban NS. Memperkenalkan jualan apam balik mini secara katering sekitar NS, Kuala Lumpur, Melaka dan pernah sampai ke Kedah dek kerana kehebatan Apam Balik Mini yang menggunakan resepi istimewa mereka. Apam Balik yang rangup walaupun dah sejuk dengan kepelbagaian perisa mengikut permintaan.

Mendapat sambutan hangat untuk majlis berikut :

  1. Majlis Perkahwinan
  2. Majlis Hari Jadi
  3. Kursus & Seminar
  4. Majlis Aqiqah & Doa Selamat
  5. Rumah Terbuka Perayaan
  6. Karnival 


Banner perniagaan


Jagung manis ramuan yang utama


Nampak menyelerakan...jangan tak percaya..letak jer confirm habis


Cuba satu pasti nak lagi..


Kad perniagaan dan contact number

Sangat- sangat rekemen, confirm memuaskan..kalau ada yang nak tempah perkhidmatan diorang boleh la hubungi nombor handphone diorang macam kat atas tu.Aku boleh jamin khidmat diorang sangat memuaskan..mana tau korang nak buat kelainan untuk majlis perkahwinan atau sebagainya kan..Insyaallah diorang akan berikan khidmat yang terbaik..tentang harga korang boleh bincang dengan diorang...Yang penting khidmat diorang takkan mengecewakan. Setakat ni sambutan hangat di sekitar Seremban especially Senawang...

Selamat Mencuba...

xoxo
Suriaamanda

9 comments:

  1. suka apam balik pastu suka yg tk kedekut jagung hehe

    ReplyDelete
  2. waaaa feberet niii apam balik hehhee

    ReplyDelete
  3. Sukanyaaa apam balik yang jenis tak kedekut macam ni. Semua letak banyak, memang best lah

    ReplyDelete
  4. Apam balik kalau dapat yang panas dan garing. Pehhh. Dua tiga kali beratur. Haha

    ReplyDelete
  5. apam balik ranggup.. biasa kat rumah, orang rumah masak sendiri.. hehehe.. extra gula.. extra jagung.. extra majerin.. perghhhh

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah