Thursday, January 12, 2017

Pakaian Faiz Subri Ada Lambang Salip?


Aku x tau la nak gelak guling2 ke atau nak kesian kat tukang komen tu...agak2 la nak tunjuk alim sangat sampai x kenal microphone dengan lambang salip? Buat dosa je fitnah..dh terang-terang itu batang microphone..ke dia ni bengap x pernah sekolah..Islam x ajar la fitnah memfitnah ni...bodoh x leh diajar macam ni la...Kesian Faiz Subri tetiba kisah dia jadi hot macam ni...Hidayah Muslimah...anda belum dapat hidayah sebenarnya..shame on you la....

21 comments:

  1. Ni mesti dah viral SA
    Sedihnya itulah bila tanpa selidik terus menuding..

    ReplyDelete
  2. kih kih mungkin saja nk cari publisti murahan ni

    ReplyDelete
  3. haa Ju ada nmpk komen lbh kurg cmni jg tp sorg pakcik dekat newsfeed pagi tadi kawan share hahaha

    ReplyDelete
  4. Assalam..selidiklah dulu sebelum nk komen.
    Inginkan income 5 angka sebulan? klik http://bit.ly/2g313yr.

    ReplyDelete
  5. tu la psl...tu mic..kemain nk komen kn

    ReplyDelete
  6. Adoi lah nak komen pun tak agak agak. Selidik lah dulu kan.

    ReplyDelete
  7. tak sampai 'hidayah' lagi ni :D

    ReplyDelete
  8. ha ha ha ha ha... pandai x bertempat!!!
    memalukan diri aje.
    mari kita guling2 gelakkan dia atas katil.

    ReplyDelete
  9. Moga hidayah muslimah beroleh hidayah satu masa nanti.

    ReplyDelete
  10. Hehehe... Terus komen nih,lain kali selidik dulu...

    ReplyDelete
  11. Bukan ke tu microphone. Ish2

    ReplyDelete
  12. hahah sekali pandang memang nampak salib . tapi kalau ikut logic, takkan lah dia nak pakai suit dengan salib pulak . hadoi dorang ni pun tak ikut logic

    ReplyDelete
  13. fake akaun tu...saja nak cri publisiti murahan...terang2 bersuluh yg tu reben dye pakai n mic.

    ReplyDelete
  14. Alahai macam2 hal.la manusia zaman melinium ni kan kak..semua benda ada jee nampak tak btol.di mata diaorang.

    ReplyDelete
  15. Haaha. Macam macam. Sebelum komen tu, tengok betul betul. Ada jugak orang macam tu..

    ReplyDelete
  16. Netizen be like. Buat malu je akhirnya. Next time kena tgk betul2 dulu.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah