Tuesday, January 31, 2017

The January 2017 Giveaway by Mek Zumbie


Klik Banner untuk join

Syarat-syarat untuk join Giveaway ni ialah :

1. Korang perlu follow blog ini ๐Ÿ˜˜

2. Korang perlu letak tajuk entri GA ini iaitu - The January 2017 Giveaway by Mek Zumbie.

3. Korang perlu letakkan banner GA itu, dan  backlink kan kepada entri ini.๐Ÿ‘Œ

4. Di dalam entri untuk GA ini, korang perlu taip entri yang menyatakan dengan menarik tentang apa satu benda wajib yang korang nak buat, akan buat atau terfikir nak buat pada tahun 2017๐Ÿ˜‰.

"Untuk tahun 2017 ni SA ada 2 benda nak buat dan harap allah makbulkan...yang pertama nak tamatkan zaman ibu tunggal yang SA dah sandang lama sangat dah..dah 11 tahun lebih dah..dan yang kedua nak travel berdua ngan anak dara SA iaitu Dania, x kira dalam atau luar negara...insyaallah andai allah permudahkan...amin..."

5. Selesai semuanya, dah post entri. Korang boleh komen dekat entri ini, dan sertakan sekali address entri korang itu yer ๐Ÿ˜Œ.

6. Pemilihan pemenang adalah berdasarkan entri yang menarik pada pandangan aku ๐Ÿ˜Ž. Jumlah pemenang dan hadiah akan di-update kemudian๐Ÿ˜˜.


P/S Giveaway  akan berakhir pada hujung bulan Januari tauuu๐Ÿ˜˜

5 comments:

  1. Good luck kak SA semoga apa yang diinginkan akan tercapai

    ReplyDelete
  2. Semoga Allah memakbulkan impian SA tu. InsyaAllah.

    ReplyDelete
  3. Giveaway dah tamat.. Cuma harap impian SA termakbul.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah