Friday, January 20, 2017

Demam Lofattah Melanda Malaysia

Kalah Running Man..Kalah citer2 hebat yang lain..aku plak confirm ketinggalan MRT bab citer diorang ni..ingatkan dh betul2 putus..sejak tu mmg x dengar apa dh update kisah diorang...almaklumlah aku ni bukan macam zaman muda2 dulu eksaited ngan retis ni semua..dulu yes tp sejak dh berenti jadi PR lama dh..aku dh lama tinggalkan ilmu pengetahuan bab artis.. sebab tu melopong je kalau kawan2 duk citer bab artis nyer gossip ke..bab citer baru kat TV ke...kesian aku kan...tu la mata duitan..kerja asyik cari duit je....

ko jadi tukang tampar nyamuk je la Nabil ( gambar dari instagram)

Dengarnya tgh trending lagu Wanita Terakhir nyanyian Fattah Amin ni ..best ke lagu tu?huih gigih ko aku duk download nak dengar best sgt ke lagu yang dikatakan khas buat Neelofa...the best thing aku dengar Fattah duk nyanyi khas buat Neelofa kat Meletop....wah....untung la Neelofa....cinta bertaut kembali lepas sessi merajuk hati tu eh....

Fattah Amin dan Neelofa di set Meletop
Semoga ada jodoh mereka berdua...

credit gambar to Instagram Lofattah Lovers


Aku bukan peminat diorang tp kuat nak amik tau gak la benda2 havoc duk sana sini citer sampai tealady opis aku pun duk cair bila citer pasal ni..jangan la ada yang kutuk...kang ada yang kena maki...pas tu bila masing2 tengok IG ke apa ntah..mula la tersenyum2...haih..demam Lofattah ni dh merebak rupanya...Aku je x amik tau...untung gak bila bukan peminat ni...at least aku x senyum sorang2 macam diorang...Kalau tak confirm aku kena kutuk.....

#ehhh...


20 comments:

  1. Peminat fanatik diorang ni mendoakan sangat2. Yang baik elok cepatkan elakka lebih banyak fitnah. Nasiblah i bukan peminat artis. Erk.

    ReplyDelete
  2. La... kakak pun tak tahu apa lagi rumah kakak memang tak berastro SA
    Tapi kalau mereka berdua pun macam sesuailah hihi... sama cantik/tampan:)

    ReplyDelete
  3. tu la br gk tgk video fattah nyanyi ms kt meletop...moga berjodoh la depa ni..dlu tk minat pn fattah sbb blakon kayu skarang dh ensem haha

    ReplyDelete
  4. Sana sini cerita pasai diorang ni

    ReplyDelete
  5. haha.. diorg memang sepadan pon. sama cantik. sama hensem.. saya pon cair kak.. 2 3 kali tengok.. hahaha

    ReplyDelete
  6. trending betul cter depa ni...
    xpelahai...klu de jodoh tidak kemana...
    tapi nieyl mmg suka dgr lagu wanita terakhir tu..hihihi

    ReplyDelete
  7. eh kite pun br tau ingatkan gossip je ..sbb drama ape tah ari tu .. ai mmg jenis tak tgk tv hat retiss2 ni ... tak minat ... sbb tu tak tau pepe

    ReplyDelete
  8. suka tgk diorg berdua ni, moga ada jodoh mereka

    ReplyDelete
  9. Pening tengok asyik cerita diorang je. Trending betul. Kalau betul bercinta, cecepatlah kawin ye?

    ReplyDelete
  10. memang bercinta eh..mudahan ada jodoh diorang

    ReplyDelete
  11. Hahah. Kat youtube trending kak video yang dekat Meletop hariti

    ReplyDelete
  12. Hehe sweet sangat la mereka ni.. suka tengok.. semoga fattah amin berjodoh dengan saya.. ehh maksud sy, dengan neelofah... hehe

    ReplyDelete
  13. Saya langsung tak minat diaorang ni sebab tak suka dengan fattah sejak mula fattah berlakon dalam first drama dia - playboy itu suami aku... and sebab banyak citer2 yang tak best pasal dia masa dia becinta dengan sherry dulu

    ReplyDelete
  14. kalau ada jodoh tak kemana...sweet je tengok...

    ReplyDelete
  15. aik trending lagi ke depa dua ni. hari tu dah macam nak putus. dah bertaut kembali ek? baguslah tu

    ReplyDelete
  16. aida tgk ulangan nyer ahad ptg lepas.
    paling tak best bila fattah x hafal kata2 dia in english tu.
    kalau la dia amik masa utk hafal.
    berckp selamba sambil pandang lofa.
    fullamak lebih la ngancam.
    ni mcm dia membaca ajer. feeling kurang skit...
    (da jadik mcm juri plak aida ni ha ha ha ha)

    ReplyDelete
  17. Hahaha. lofattah.. ada jodoh, ada laa.. InsyAllah ^^

    ReplyDelete
  18. sha bukan lofattah team tapi sha suka tengok dorang bahagia hehehe

    ReplyDelete
  19. Lepas ni fazfattah pula kak. Hehe. Tak sbr nk tgk drama terbaru dorang.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah