Friday, January 20, 2017

PA Jahit Butang Baju Boss

Jadi PA kalau nak boss sayang kena pandai jahit butang baju boss...hahaha...boleh?
Alkisahnya boss beli baju kat Mark & Spencer...sampai kat umah butang atau klip keselamatan kat baju tu tak ditanggalkan..benda tu melekat kat baju..then abg driver bukak la klip tu ngan plyer..terpecah plak butang baju...ater nak buat lagu mana kan...kena la PA tolong jahit butang spare yang ada kat bawah baju tu..Sudah la tak pandai menjahit semuanya..main belasah je la....

Butang sebelum di ganti baru..nampak pecah tu?

Ganaih bebenor Abg Driver pun...kan tak pasal2 PA kena jahit butang....seluar sendiri koyak pun PA x reti jahit tau...inikan nak jahit butang baju....keluar peluh seram..bukan apa boss sangat la cerewet..kalau salah jahit ke..x kemas ke..acaner???
Matilanakkkkk.... si PA kena bahan nanti.....
Apalah nasib si PA nanti kan...So moral of the story...org perempuan kena pandai menjahit..bila berlaku kecemasan macam ni confirm tak cuak....

13 comments:

  1. hehe nasib baik la jadi jugak jahit butangnya. bos tak bising tu... maknanya jahitan kak okay la *thumbs up*

    ReplyDelete
  2. Biasanya dalam situasi luar jangkaan ni...automatik terror tau...betul...^^

    ReplyDelete
  3. Bagussnya PA ni.. tapikalau PA kat goverment sector jangan harap nak buat mcm ni

    ReplyDelete
  4. Huhuhu.. betul orang perempuan memang perlu pandai menjahit .. isteri saya siap beljar lagi kat umah orang .. hasilnya uniform anak saya dapat buat 3 pasang .. ada baca tak kat blog saya? huhuh ...

    Tu sbb anak perempuan saya hari tu nak jahit patung bear dia .. saya ok je ... walaupun baru budak tadika ..

    Jom baca dan komen ni - Kerja Dari Rumah Menerusi iLancee

    ReplyDelete
  5. sama la, kalau seluar koyak celah kankang, memang malas nak jahit dah

    ReplyDelete
  6. Saya pun PA bos juga... Memang kene jadi serba boleh... Tapi ladybos kita ok

    ReplyDelete
  7. PA bos memang kena serba boleh

    ReplyDelete
  8. untong dpt PA pandai jahit ... hehehe

    ReplyDelete
  9. tak tyg pun butang dah dijahit klu tak boleh nilai kemas ke tak ni kak oi .... hihi

    ReplyDelete
  10. cik nor klu jahit butang baju main hntam jer..hihi

    ReplyDelete
  11. Hahaha. Jahit je macam mano pun. Untung ada PA boleh menjahit tau....

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah