Tuesday, January 3, 2017

Makanan Sedap Dan Murah di Doll Seafood Bukit Emas Seremban

Hi korang..
Rumah kalau dh berkecah memang pening tgok..nak masak pun jadi tak selera..pening tgok macam2 barang sana sini..itupun separuh dh sort out bagi clear..mana tak pakai buang aje..pening jugak bila buat kitchen kabinet..tukang kata 2 minggu..tapi la ni dh rasa macam 2 bulan..masa mula2 buat ari tu lagi teruk..berhabuk..nasib baik diorang buat kerja kat belakang..kalau buat kerja ikut jalan depan memang berkecah rumah...ni dh lega sikit sebah dah 40% siap..


Baru siap table top..kenapa pilih kaler gelap...erm..mak aku yg pilih..aku ikut je..


Then malam tu aku decided makan kat luar je la..x selera nak masak..kepala sakit sebab seharian dengar diorang drill dinding...stress weh....so kita makan kat Doll Seafood je di area Bukit Emas, Seremban...ok la x ramai orang..jadi ok sebab makan diorang sedap siap ada set utk 6 orang

Set 6 orang RM150 
1. Ikan siakap stim limau
2. Tomyam campur
3. Kailan ikan masin
4. Ayam blackpeper
5. Ketam telur masin
6. Sotong telur masin
Tambah sup ekor untuk abah dan adik ipar..air kira lain..

Total RM190..still murah untuk 6 orang makan..


Ketam goreng telur masin


Separuh dari makanan dh sampai


Selfie lagi sekali

Mak buyung dan pak buyung

Alhamdulillah...
Rezeki tahun baru...semoga rezeki seterusnya melimpah ruah...amin...


7 comments:

  1. assalamualaikum suria...sedapnya makan...alhamdullilah ada rezeki eloklah dikongsi bersama2 keluarga kn...:)

    ReplyDelete
  2. berbaloi kot hage tu klu makan ramai..or mungkin lebih jimat kot kan..

    ReplyDelete
  3. Kecur air liur. Harganya pun berbaloi.

    ReplyDelete
  4. Wah SA kita pun dok plan nk buat kitchen cabinet gak ni hihi.. Mmg gelap susab nampak kotor kann

    ReplyDelete
  5. Wow. Sedapnya makanan. Okay harga sebab still bawah RM200 set tu...

    ReplyDelete
  6. macam ok je harga dia sebab ada ketam semua tu.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah