Wednesday, January 4, 2017

Memang Best Kalau Semua Ni Aku Yang Punya...

Harta Ismeth Ulam Raja ini semua aku yang punya...hahahaha.....jangan nak mimpi berangan boleh la...tahun lepas aku tengok perfume ni semua agak murah jugak la dari harga sebenar dia RM500 ke atas..hajat hai tu nak la beli seketul dua untuk special occasion...tapi...ntah la..macamtak tersampuk dan tak terasuk plak oleh jin beli belah...kenapa ntah...maybe sebab dah biasa pi beli berdua..last week sensorang jalan kat NuSentral tu...macam tu la jadinya kot...lagi satu sebab dah terbiasa compare harga...sebab tu tak beli jugak kot...dah tu kalau asyik fikir mahal..bila plak nak belinya...barang nak beli sikit2..persediaan kena ada kan....eh....sedia untuk apa plak ni...hahaha..saje je la uolls...perempuan biasa la...bab perfume..bab handbag ngan mekap memang boleh buat tak tido malam...bila dah tak jadi beli..terus rasa terkilan....duk la diam2 nyanyi lagu terkilan Haleeda tuh..



Paco Rabanne RM419 dari harga sebenar RM 600++


Signorina by Salvatore Ferragamo RM530 dari hari RM600++


Issey Miyake RM440


Signorina Salvatore Ferragamo RM427

Huwaaaaaaa!!!!!!!!!!

Kenapa la aku tak rembat salah satu kan.....aduyaiiii...terasa plak ruginya....cik abe aku cakap plak harga tu masih mahal...brand ni susah nak turun harga kot...tapi compare kat Isetan ari tu rega kat Parkson ni agak murah la....terus rasa nyesal plak x beli ni....ruginyaaa....la ni tak dapek la harga murah dah..sale pun dah abih dh....

Sabar la duhai hati.....

15 comments:

  1. Wow harganya huhu. Kalo kinah mampu tengok je la

    ReplyDelete
  2. betul..nieyl pernah survey beyonce perfume..
    dekat parkson lebih murah sikit berbanding dekat butik.. :)

    ReplyDelete
  3. Hui! mahal sangatlah SA
    Kakak tak belilah kalau itu harganya
    Tunggu aje abg belikan:)

    ReplyDelete
  4. Takpaaa mungkin rezeki kt benda lain kan hihi

    ReplyDelete
  5. ehehe tak pe kak. next sale cecepat rembat. murah jugak tu.

    btw dah intai sogo? tapi rasanya lebih kurang jugak

    ReplyDelete
  6. satu kepuasan klu dapt beli, tgok harga pun bolh tercekik daaaa..hahaa

    ReplyDelete
  7. Hehehe.. pompuan memang camtu sis..
    Kalau nak beli memang kena beli..
    Kalau tak memang perasaan menyesal tu mengganggu jiwa dan raga.. hehehe..

    ReplyDelete
  8. Kak Sue suka Issey Miyake..tapi harganya mak hai..

    ReplyDelete
  9. Mampu tengok je..rega dia tu, x mampu den..mampu kelip2 mata je..

    ReplyDelete
  10. Hahaha. Mahal lagi tu. Hihi ^^ Saya memang tak mampu.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah