Thursday, January 26, 2017

Lunch Daging Merah LoqStaq Zuan Melodi....

Hi korang...hari ni sejuk giler la..maybe penangan hujan sepanjang hari semalam kot..lain macam sejuknya..tak tau nak citer apa sebab mood dah fikir nak cuti panjang dah..hehehe...pesal la tahun ni banyak betul cuti kan...
Ok la hari ni nak citer pasal lunch semalam...department aku buat sambutan birthday sekaligus farewell. Birthday utk babies bulan Dec dan January manakala farewell buat salah sorang colleague yang berhenti..sebenarnya lebih kepada nak  cerita bab Daging Merah LoqStaq yang diusahakan oleh Zuan Melodi..mulanya aku tak percaya kitorang berurusan dengan retis cuma terjumpa bisnes diorang ni kat Instagram..terus order dengan jumlah yang banyak..dia pun setuju untuk hantar ke opis...aku ngan sorang lagi yg deal dengan Zuan pi NuSentral cari kek manakala tugas collect makanan bagi kat org lain..dia yg bagi tau kitorang berurusan dengan retis....cari balik kat Instagram memang betul Zuan Melodi...


Nasi Daging Merah LoqStaq yang femes....sedap giler Baq Hang...


Kuah kari dan air asam


Semua dh tak sabar nak makan..


Ada dua jenis...daging merah dan ayam..


Meriah pantry tau..


Ini yang Nasi lauk Ayam


Yang ni Daging Merah...Zuan pesan makan style banjir...

Ini la owner bisnes

Korang kalau nak cuba rasa Daging Merah @loqStaq ni boleh la terjah instagram diorang @dagingmerahloqstaq
Sangat2 recommended..memang sedap dan aku memang prefer Daging Merah sebab lain dari yang lain..ayam macam dh biasa makan kan..

Okey la korang..kalau dh cuba jangan lupa sebarkan kat semua kawan2...memang sangat2 berbaloi...diorang pun dah ada banyak cawangan kalau tak salah..boleh check kat instagram diorang..


23 comments:

  1. Terliur tengoknya tu. Semua total tu berapa kak?

    ReplyDelete
  2. Zaman gawat pun ada orang tukar kerja ya πŸ˜ƒ
    .
    Maznee doakan keputusan tu tepat
    .
    πŸ˜ƒ
    .
    Sedap lauk tu

    ReplyDelete
  3. sedap..kita dh mkn 2x..yg 1st siap selfie ngan zuan, kebetulan die ada

    ReplyDelete
  4. wow so yummy, I not yet eat my lunch.

    ReplyDelete
  5. Wahhhh sedap baq hang! Kedai zuan ni area mana ye kak?
    Jom buat Roti Sosej Cheese Leleh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat sg pechala, mutiara damansara..pas tu ada lagi beberapa cawangan..

      Delete
  6. Sedapnyaaa kak! Haritu ada dah baca, tapi tak sempat nak pergi cari lagi. Hehe

    ReplyDelete
  7. fuhhhh.. sedapnyaaaa.. terliurrrrrrrrr.. smpai meleleh air liur.. hahaha.. dh la tgah pose..

    p/s : hi... sy dh follow blog comel awk ni.. hope awk sudila juga follow blog baru sy ye dan tinggalkan komen seikhlas hati.. :D ty..

    Kenapa Allah Ciptakan Neraka?

    ReplyDelete
  8. Wow! Mcm sodappppp bonar ni...

    www.cikza.com

    ReplyDelete
  9. Daging merah dia nampak sedap!
    Mahal tak? Berapa sebungkus?

    ReplyDelete
  10. Nasib baik jauh dari u.. kalau tak, makan sesajelah ai.. hehehehe..

    ReplyDelete
  11. jarang orang buat daging selalu ajam jer.. nampak daging merah dia tu sedap.

    ReplyDelete
  12. sy pun suka mkn dgg merah. tp yg zuan melodi punya lom try g πŸ˜„

    ReplyDelete
  13. Tgh mlm tgk daging merah tetiba nk pulak.. argghh tulunnn

    ReplyDelete
  14. Nampak macam sedap. Memang sedap pun kan? Untung dah dapat makan masakan zuan melodi. Hee

    ReplyDelete
  15. musim sejuk-sejuk ni makan daging... panas sikit rasa badan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah