Tuesday, August 8, 2017

Imran Ajmain Liked Post di Instagram

Hi korang...

Alaaa SA ni kecoh lebih la...baru Imran Ajmain yang liked post, belum Remy Ishak lagi kan..hahaha....ala korang SA nak feeling2 reis kejap je...apa la sangat dia liked post kat IG kan...entah2 fake account...eh dah check dah..memang IG dia sendiri tau.....kalau fake account SA tak tayang kat sini...buat apa kan...Lama dah tak dengar cerita baru Imran Ajmain ni..dulu dia popular dengan lagu Seribu Tahun kan...alaaaa..dah lupa la macam mana lagunya...nanti nak check balik la kat youtube..


Dulu SA sangat fanatik dengan artis..ye la dulu kerja sebagai PR untuk event management, segala persembahan artis dan event yang melibatkan artis memang SA yang handle..sebab tu SA takde la jakun sangat dapat jumpa artis.SA dah puas jumpa artis dah dulu...pernah gak bercita- cita nak jadi artis dan pernah jugak rakam lagu tau....hahahaha...tak leh ingat la kenangan tu..ada pahit ada manis..kalau boleh tak nak dah ingat dan ulang lagi..cukup la dulu SA sibuk dengan dunia glamour..biar sederhana macam sekarang...tak nak la macam dulu masa takde langsung, baik untuk family baik untuk diri sendiri.

12 comments:

  1. Kalau saya pun akan rasa gembira juga sis... hehe

    ReplyDelete
  2. Imran Ajmain, nama tu special , jarang2 jumpa..syok sebut. eh, SA memang artis pun dulu mula2 baca blog ni...ingat fafau mulanya :D

    ReplyDelete
  3. Saya kalau jupe retis usya gitu2 je..nak tangkap gambor sesama, idok la..maluuu...

    ReplyDelete
  4. Untung la.. hmm nak dengar juga kak SA punya nyanyian.. boleh tak?

    ReplyDelete
  5. Wah, seronoknya bila retis like post kita kan, walhal kita nie bukanlah sapa2..

    ReplyDelete
  6. wah artis, nak dengar sikit sora kak SA nyanyi

    ReplyDelete
  7. Kalau Mrs. A pun akan rasa excited.
    Tipulah kalau kata tak excited hehehe...

    ReplyDelete
  8. Igt senang retis nak like post kt ig?untung kak SA

    ReplyDelete
  9. terimakasih atas informasinya, jangan lupa kunjungi link kami di
    https://goo.gl/SuzDjN

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah