Tuesday, August 29, 2017

Souvenir Key-chain Australia For Power Puff Girl


Hi korang...

Power puff girl? Sapa? hahaha...kami la SA dan 2 orang lagi kawan kat opis ni...kami bertiga admin department yang rapat..ekceli ada 4...yang sorang lagi tu salah ajaran so x leh join the club..hahahaha...Big boss baru balik dari oversea...macam biasa memang ada la buah tangan untuk kami bertiga yang vogue the vass ni kan...dah la ada yang gelarkan 3 stooges..3 makdara pinggitan la..terbaru Power puff girl...memang kami power pun....berani buat onar dengan kami...

Well bertambah lagi koleksi keychain SA..kenapa SA suka simpan keychain?sebab melalui keychain ni la kita tahu pasal negeri dan negara orang..keychain is a must have sebagai koleksi. Menaikkan semangat SA untuk travel satu hari nanti...setakat ni China, Thailand, Vietnam dan Indonesia dah lepas selain dalam negara sendiri.Next tak tau lagi la..kewangan belum stabil lagi so maybe dalam Malaysia je la..banyak lagi tempat yang belum explore dalam Malaysia ni..most of negeri semua dah pergi cuma tak teroka lebih lagi setiap negeri...dengarnya banyak tempat best2 kan.

Kenapa SA suka travel?
SA suka tengok tempat orang..suka budaya orang dan paling suka explore makanan tradisi orang....belajar kebudayaan dan tradisi masyarakat dalam Malaysia. itu menjadi impian..sebab tu SA suka berkawan..at least SA boleh rujuk kawan- kawan negeri or negara lain sekiranya SA nak tahu apa- apa info kan....sekarang SA dah malas nak beli fridge magnet dah...kenapa? sebab asyik hilang..ada je tangan gatal nak ambil..walau letak kat rumah pun...bukan nak menuduh...tp kalau dah ramai- ramai sure akan hilang...so SA kumpul keychain...Dania tukang susun...nanti ada masa SA ambil gambar dan tunjuk dalam blog...elok banyak tergantung...korang belum tengok koleksi novel lagi..SA ada banyak novel hasil rajin membeli dan membaca...nak kena tambah almari lagi untuk novel- novel tu semua....itupun nanti SA tunjuk ye...sementara tu ada link SA bercerita tentang novel..kalau korang nak tengok la..tapi takde la specific sgt..just santai je...




Ada lagi sebenarnya...tapi x jumpa link plak...nanti la SA cari...

11 comments:

  1. bestnya dapat keychain dr obersea..:)

    ReplyDelete
  2. Bestnya kak dapst keychain oversea. Dulu suka juga kumpul keychain. Buh kat beg sekolah byk2, bila berjalan pakai beg bunyi bising sebab keychain berlaga laga.hahha

    ReplyDelete
  3. Kalau ai lebih suka fridge magnet.. tapi kalau orang bagi, apa-apa pu ai ok..

    http://ceritaaisyaismail.blogspot.my/2017/08/kenapa-fashion.html

    ReplyDelete
  4. sukanya keychainnn. Dulu zaman sekolah suka kumpul bebanyak gantung kat bag. zaman kerja ni keychain tu buat perhiasan je lah kat work desk. kang bawak balik rumah habis tanggal. hahaha

    ReplyDelete
  5. Alahai kola ne comei jew. Best kumpul key chain miza pun suka kumpul jugak

    ReplyDelete
  6. huwaaaa shomelnyeeeee keychainnn..

    ReplyDelete
  7. baiknyaaa boss ingat anak2 buah hehe.. betul. kena ada kenangan macam fridge magnet or keychain. sebagai kenangan..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah