Tuesday, August 8, 2017

Totie Bag By Sometimes Zalora, Beli Dah Lama Baru Guna

Hi korang,

SA ni kalau bag yang mahal skit jarang la beli online,masa masuk website Sometime..SA teruja dengan semua handbag nya dan berkenan dengan Totie Bag ni ha..dalam gambar nampak comel..dan banyak warna..SA plak bagus sangat dengan tak check ukuran bag segala terus je klik..klik..klik, pilih kaler dan confident betul...then check out...bayar..RM180++ rasanya masa beli tu..malas plak nak tengok balik harga bag ni kat website.Then dalam 3 hari dapat la...laaaa...apehal bukan main besar plak pack yang sampai...sekali bukak..terus tak tau nak kata apa..x kan nak pulangkan balik...dah beli kot..pssttt...SA swipe kredit card beli bag ni tau...hahaha..perangai kan...sejak dari tu dah tak berani nak beli bag mahal kat website...siyes dah tak berani...so last weekend masa balik Seremban SA pun guna la bag ni...muat segala baju, bag mekap dan beberapa barang SA....besar la tapi.....ah..boleh jer la..janji leh melawa balik kampung guna bag ni ha....



Logo Sometime Zalora


Buckle yang comel


Bag ni takde zip ke button apa ye..just masukkan tali dalam gegelung tu ha..then tarik ke bawah

tadaaa...ni la Totie bag Sometimes Zalora SA..

Sebenarnya beli dah lama 3-4 bulan lepas...huhu...sebab besar so takde la nak jadikan bag lenjan...masih lagi lenjan bag MK pemberian boss..ni pun dah rasa bosan dah guna handbag yang sama...hari tu masa pi GPO SA memang dah nak beli dah handbag...tapi masa tu masih sedar diri dan sempat selamatkan poket..hahaha...kali ni nekad nak cari gak handbag baru yang tahan lama, ada jenama dan cantik sikit untuk SA lenjan pi keja...bukan berlagak ye..tapi SA memang akan beli yang alah beli menang memakai...boleh pakai lama..so tak perlu nak beli handbag selalu kan...cuma lepas ni no more online handbag dah..setakat dapat voucher takpe lagi...tak ralat sangat..kan?

so moral of the story, kalau nak beli handbag jangan sebab cantik je..teliti betul- betul tgok ukuran dia..eh...SA tersuka tanpa sengaja kat handbag Mini Basta Sometime plak la...acaner ni....hahahahaha....meroyan la ko SA...mengada la....jangan nak membazir boleh?

15 comments:

  1. Design sometimes cantik-cantik. Ai suka bucket bag dia. sume design dia tahan lasak..

    ReplyDelete
  2. handbag sometimes terbaik..puas hati dgn kualitinya.. :)

    ReplyDelete
  3. Saya memg suka beg jenis mcm nih kak...

    ReplyDelete
  4. Beg ni cantik..bawak balik kampung pun lawa smart je.

    ReplyDelete
  5. Hehehe takpo laa kak janji cantik ... blh buh banyak barang ok la tu

    ReplyDelete
  6. Boleh isi byk brg SA..tp warnanya cantik.

    ReplyDelete
  7. Cantikkk kak! Suka warna dia. Xpe kak, buat beg letak barang2 macam baju ke, alat mekup ke, telekung ke. Handbeg guna beg yg lain

    ReplyDelete
  8. lawa.. purple colour... so sweet

    ReplyDelete
  9. Cantik handbag ni SA, warna tu sweet sangat

    ReplyDelete
  10. colour dia lawa laaa kak rizz. aduhhhhhh jangan laa goda kita.
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  11. colour dia cantik lahh kak rizz. janganlahh goda uyul. hahaah
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah