Friday, August 18, 2017

Terima Kasih Likers IG Rizzdania78

Hi korang!!

Hari ni last kerja...yeay...weekend memang di tunggu- tunggu kan?semua orang suka weekend..next awal bulan 9 banyak betul cuti...muntah ngan cuti la nanti...SA memang tungu September sebab nak sambut birthday kakak Dania..apa plannya? masih tak fikir lagi plannya apa...just bulan September memang sebulan tu sambut birthday kakak Dania...okey kita hold dulu citer pasal kakak Dania..hari ni nak citer pasal Likers...korang ada instagram? Dah follow SA ke? Yang belum follow tu pi follow cepat...macam- macam ada kat sana...amboiiii...ada yang tka follow lagi rupanya....

SA nak ucapkan ribuan, jutaan berbilion bilion terima kasih buat semua followers yang rajin sangat like gambar- gambar dalam ig SA...ada gambar ada la likes kan...alhamdulillah setakat hari ni hari- hari ada likes ada komen...kalau up gambar makanan lagi banyak likes...cuma SA x banyak la letak gambar sendiri dalam tu...kalau ada urusan review atau GA baru SA letak gambar...cukup SA expose dalam blog je..






Ikutkan ramai lagi yang rajin likes banyak- banyak...cuma tk sempat SA nak screeshot...jangan kecik hati ye sebab SA letak separuh je kat sini...apapun SA hargai usaha followers semua...tak tau nak balas macam mana lagi dah...nanti SA terjah korang yang likes dan likes gambar korang banyak- banyak eh...

Mana yang belum like tu....meh singgah sini..

www.instagram.com/Rizzdania78

Jangan lupa follow SA ye..nanti SA follow semula....

16 comments:

  1. Hehehe ramai betul bommmmm IG kak sue ye.. Nanti ada masa lea lak bomm yek.. ekekeke

    ReplyDelete
  2. wah....eh..kita dah follow kan...sat lagi nak boom jugaklah...tak sabar nak balik dah ni...esok cuti

    ReplyDelete
  3. terbaik la! kita je sempat jengah sikit2 je kdg2

    ReplyDelete
  4. Sama-sama saling sokong kan kak. Baru bahagia hidup :)

    ReplyDelete
  5. wow instafamous dah skrg hihi

    ReplyDelete
  6. Perghhh, orang famous memang macam ni ke kak? Hehee

    ReplyDelete
  7. aaauummm Jap g ena nak kebaboom wall IG akk

    ReplyDelete
  8. wahhh. bagus la ada team blogger ni.. saling membantu..

    ReplyDelete
  9. wahhh..dh follow dh.tp jarang like..sbb tak sempat.

    ReplyDelete
  10. nanti nak boom akak lagi la nak jugak masuk dalam entry SA😂

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah