Wednesday, August 2, 2017

MINI STATIONERY GIVEAWAY BY MIRZASYAZWINA

Hi korang...

Haaaa...menagntuk la tu..SA nampak ada yang menguap depan PC depan HP  tu haaa...amboii...banyak makan ke lunch tadi...meh la layan green tea bagi detox semula...buruk nau duk menguap tu ha...sementara tu jom kita support GA kawan blogger kita ni..mana la tau kot2 ada rezeki kan...syarat pun x susah...kalau susah SA x suruh join de....


Klik banner untuk join ye..

Syaratnya pun mudah aje;

  • Buat entry yang bertajuk mini stationery giveaway by mirzasyazwina - DONE
  • Copy banner di atas dan linkkan ke entry penganjur. - DONE
  • Follow blog ini https://dorayakino.blogspot.my/ - DONE
  • Follow instagram @mirzarohizat @da.pok - DONE
  • Tinggalkan link entry anda ke ruangan komen. -DONE

Seorang pemenang akan di pilih. 

Giveaway tamat pada 5/8/2017. 

16 comments:

  1. good luck yea. anyway, jemput join giveaway saya di link https://penselduabee.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html .Ada hadiah-hadiah yang menarik yang boleh dimenangi. Hadiah untuk top referral & top komentator pun ada juga....

    ReplyDelete
  2. Good luck SA Bonde nak join juga...

    ReplyDelete
  3. jalan2 dari giveaway yang sama...
    http://www.mialiana.com/2017/07/mini-stationery-giveaway-by.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah