Monday, August 28, 2017

Rendang Campur Order Minggu Ini

Dari Dapur Suria Amanda

Hi korang...

Alhamdulillah...SA rasa best sangat hari ni...


Minggu ni kawan- kawan SA order rendang campur...uik rendang apa tu..rendang campur iaitu rendang daging+ paru+hati lembu...haaa kali ni SA ikut permintaan kawan- kawan yang order..diorang nak pedas skit..so..SA buat la pedas...ikut SA memang x tahan..tapi alhamdulillah SA ok jer...semua pun suka kan...

Alhamdulillah 10 bekas yang SA bawak pi opis semua habis terjual..extra satu pun habis terjual...puas hati..hilang segala penat memasak...next order ada yang request rendang itik...we see how..SA nak cari supplier Itik plak...korang tau je la kan..itik kan mahal dari ayam..pas tu nextnya plak nanti SA nak repeat order sambal Cili Api ikan bilis petai..itupun dapat permintaan ramai tu...kena repeat order gak lagi...alhamdulillah....moga ada rezeki dalam bidang ni lagi...SA jual bukan nak untung...tapi lebih kepada kepuasan diri sendiri...SA suka memasak dan suka orang menikmati masakan SA....seronok tak terhingga rasanya....

Moga allah bukakan seluas- luasnya jalan buat SA...amin....

31 comments:

  1. sedapnya...smoga bisnes trus success

    ReplyDelete
  2. sedapnya nampak rendang SA.... pandai tul SA masak rendang...

    ReplyDelete
  3. sedapnya rendang!dah amek aura raya ni!semoga bisnes SA terus sukses..amin..

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..maju biz akak...

    ReplyDelete
  5. Akak memg pandai masak. Sebab tu rendang akak laku keras

    ReplyDelete
  6. Sedapnya lah rendang.. selalu raya je makan sebab tu rendang so special.... semoga makin banyak order nanti...

    ReplyDelete
  7. kena pindah dekat2 rumah sa laaaaa.....boleh tak???hihi

    ReplyDelete
  8. semoga terus sukses kak.. inshaAllah Allah buka pintu rezeki untuk hamba DIA yg sntiasa usaha. amin..

    ReplyDelete
  9. wah sedapnya rendang campur. pos ke sini sket boleh. :)

    ReplyDelete
  10. ohsem...bungkus satu ke penang ya kak suria

    ReplyDelete
  11. ade amik order pos sampai Korea ni? dia masak rendang pulak disaat org sedih tak balik raya ni -_-

    ReplyDelete
  12. wah!alhamdulillah...rezeki...
    mesti sedap tu kak...teringin pula..

    ReplyDelete
  13. mesti sedap rendang Itik.. yer itik memang mahal. makan kat luar pun harga dia mahal

    ReplyDelete
  14. masuk je blog SA jaranglah tak terliur haha. sedapnya rendang taksabar nak raya

    ReplyDelete
  15. wow..mcm sedap jer.... first time dengar rendang campur.... slalunya homemade cook mmg sedap, sebab tu org suka order jer.....

    ReplyDelete
  16. ala.. tengok gambar je terus berkeroncong perut ni. Oklah, jom pergi lunch cari rendang! Haha

    ReplyDelete
  17. sedapnya kak sa..kalau dekat nak jugak order..

    ReplyDelete
  18. Sedapnya sis.. baru belajar makan rendang campur ni..

    ReplyDelete
  19. saya paling suka rendang campur.. lepas tu kuis kuis cari bahagian paru..hehehe..

    ReplyDelete
  20. amboiii makin maju bisness mak kali ni
    rendang satu posto posto

    ReplyDelete
  21. CCL tak berapa sangat makan rendang campur ni

    ReplyDelete
  22. power gak akak kita sorang ni haaaa, tak pernah lagi rasa rendang campur ni...

    ReplyDelete
  23. Kat kl susah nk cr rendang campur ni...jual kat opis je ke? Tak ambik order utk kami2 yg terliur ni ke??..hehehe

    ReplyDelete
  24. waah laku keras tu kak sa. alhamdulillah rezeki kan. agak2 bila la dapat merasa rendang kak sa hehehe

    ReplyDelete
  25. Sedapnya kak SA...teringin nk rsa akk masak ni

    ReplyDelete
  26. Huwargghh sedapnya rendang. Masa bulan puasa hari tu, pernah beli rendang campur camni. Memang sedap..

    Haaa, klu teringin nk makan lagi, bolehlah order dengan SA


    ReplyDelete
  27. seronok bila jual habis laku.. heheh..

    ReplyDelete
  28. Good business. Will recommend your rendang to my friends.

    ReplyDelete
  29. Amboi belum raya dan ada order rendang campur hehehhe tak apa nanti kita nak review tau wakakakka....

    ReplyDelete
  30. Amboi.... Boleh buat bisnes kedai makan pula lepas nie.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah