Wednesday, August 23, 2017

Serum Rambut Hadiah Top Komentator Blog Starlavenderluna

Hadiah Top Komentator Julai - Ogos

Hi korang...
Happy betul bila dapat hadiah...nak plak hadiah top komentator..SA ni jarang nak melibatkan diri pi ngomen blog orang sebab SA sendiri buat Top Komentator Contest..rezeki SA bila rajin komen kat blog SHIKIN RAZALI


Seperti yang Shikin war-warkan kat blog beliau nak bagi hadiah berupa Serum rambut...so..Isnin SA dah dapat dah serum rambut ni...rajin Shikin duk tulis nota comel...alhamdulillah...terima kasih atas hadiah ni. SA suka dan SA dah guna dah Hana Hair Serum...wangi sangat dan sesuai untuk rambut SA...rambut rasa lembut je...wangi rambut SA sampai malam...

Sekali lagi...terima kasih yang tak terhingga buat Shikin Razali korang kalau nak kenal dengan Shikin boleh terjah blog dia...she is friendly...jangan lupa follow blog Shikin ye...

10 comments:

  1. Itulah, rajin sis Shikin tulis nota... saya pun dah dapat...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, terima kasih kak Suria kerana sudi menyokong jurnal saya yang kecil nie, dan terima kasih pada kawan-kawan yang lain.. =)

    ReplyDelete
  3. Tahniah kak. Makin lawa lah rambut lepas ni.

    ReplyDelete
  4. Tahniah kak Sa. Cantik tulisan dia ;)

    ReplyDelete
  5. tahniah kak suria! Makin cantik lah rambut lepas ni hihi

    ReplyDelete
  6. Serum ni kita kenal kak. Rezeki akak dapat. Alhamdulillah. :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah