Monday, August 7, 2017

Repeat Makan Mee Sup Campur Di Aneka Sup Central Market

Hi korang...
Selamat hari Isnin...hari ni macam lemau tapi malas nak layan..macam mana weekend korang?sure seronok...ada yang SA perasan pi jenjalan sana sini...seronok betul..SA x dan nak pi berjalan mana- mana sebab sibuk siapkan order dari rakan- rakan opis..alhamdulillah sambutan amat menggalakkan..minggu depan tak tau nak masak apa plak..nanti nak tanya kawan- kawan nak apa plak..mana yang senang je la..yang susah boleh tapi order limit la sebab nak bawak dari Seremban ke KL tu macam payah sebab SA tak bawak kereta ke KL....

So sambung citer pasal perangai mak- mak SA last week pi CM beli pinggan mangkuk viral tu..lepas beli pinggan mangkuk tu SA ngan kawan- kawan pi food court CM...wah kira ok la tu kan...bleh layan mee sup ke bakso ke kat Aneka Sup tu...jom tengok apa SA pilih kali ni...


Mee Sup Campur


Sambal yang power


Sirap limau


Gerai yang SA cakap tu

lepas makan melayan kengkawan pi beli tudung ngan baju kat Noor Arfa boutique..

Noor Arfa Boutique tengah SALE la korang...

Kepada yang minat kain atau baju yang berasaskan batik boleh la terjah...SA tanya gak sales sampai bila..akak tu cakap lama jugak sampai stok habis...amboi...hari tu SA dah beli kaftan dengan harga RM30 je kan..SA tgok banyak lagi stok kaftan yang cantik- cantik...nasib baik SA tak rambang mata...huhu...so korang kalau berminat nak beli kaftan, skirt, baju atau tudung boleh la beli kat Noor Arfa Batik ni...sementara tengah sale ni kan...nanti bila dah takde sale harga agak mahal sebab batik kan?


14 comments:

  1. Mengoda betul mee sup dengan sambal pakej sangat. Dah kenyang baru lah syok nak g nyoping kan ;)

    ReplyDelete
  2. Weekend kat rumah ja SA, sedap nampak Mee Sup Campur tu kan.. lamanya tak pergi CM dah SA..

    ReplyDelete
  3. tgok sambal dia pon dah mengiurkan...

    ReplyDelete
  4. Sambal cili kering tu memang osemmmmm !

    ReplyDelete
  5. Haisss masuk jerk blog kak sue ni mengundang lapar jerk.. Gambar makanan dimana-mana.. Semuanye sedap2 belaka.. Hadoiii laa.. Haha..

    ReplyDelete
  6. ni yang atie malas masuk blog kak SA ni tau.. hahahah~ lapar teruk tiap kali masuk..

    ReplyDelete
  7. SA, sgt lama aida x ke CM.
    or even KL. last was 1 hari sebelum 1 ramadhan thn lepas tau.
    asben sgt x suka ke KL :(
    kata nyer penuh dgn org hu hu hu...
    rinduuuuu CM.

    ReplyDelete
  8. Alololo tgh ni tgk mee aup perut pon jadi lapar. Sambal mee sup kalau sedap.lagi laaa membangkitkan selera kita nak makan kan kak ..

    ReplyDelete
  9. alaaa kak rizz kenapa sedap sgt ni. alaaa nyesal masuk blog ni pagi2 la
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah