Wednesday, August 16, 2017

Tersuka Tanpa Sengaja Mee Kantin I Love Yoo! Laaaa.....

Hi korang...

Tak tau plak ada kedai chinese muslim yang jual makanan yang sangat simple lagi sedap dan murah...I Love Yoo! bukan SA nak cakap I love you tau..tapi itu la nama kedainya...pernah la dua tiga kali lalu tapi tak pernah singgah sebab penuh je orang..most yang singgah chinese sebab diorang suka makan chakoi dan bubur..SA baru je cuba sebab kawan opis yang kenalkan..katanya nak x makan simple tapi murah...laju je la SA ikut sebab memang tak tau nak makan apa kan...kira ambil masa gak la nak tunggu orang bangun..pukul 1 dah almost full dah...ramai jugak yang beli bungkus...tapi kejap jer beratur order makanan..servis pun laju tapi untuk orang yang jenis tak sabar elakkan la makan kat sini..pi makan kat restoran besar...ehhh...hehehe...betul apa...jenis x boleh sabar x leh makan kat tempat2 marhaen..kira ok la kedai ni..berani meniaga dalam shopping mall besar dan mempertaruhkan menu- menu simple yang sedap dan mendapat sambutan ramai..harap mereka boleh bertahan lama meniaga kat sini...


Mee Kantin + Egg + Sambal = RM7.40


Tau Foo Far = RM4


Soya Bean = RM3.70


Nampak logo ni...sila terjah..you will never regret


total..bahagi 2 orang = RM12.20 sorang...

Murah kan?

Korang kalau bosan x tau dah nak makan apa...sila la cuba makanan- makanan kat sini...ada cakoi dan bubur nasi..SA tengok ramai yang makan cakoi tu...sedap kot..SA memang nak cuba makan mee kantin..x tau la kenapa namanya mee kantin but sesuatu yang baru pada SA. Not bad.,..memang sedap..sampai x sedar baju terpercik kuah mee...mee dia takde la berkuah but jenis lembab kan..so ada la terpercik sikit..SA plak pakai baju kaler peach...kena sental la lepas tu...dah macam budak kecik plak makan habis kotor baju...apapun..korang jangan risau...kedai ni makanan semua di tanggung halal..nama owner kedai pun Madinah Bt Abdullah..a very humble lady yang agak garang dengan pekerja..tapi baik sangat dengan customer

Nak Cuba?

Jom terjah

I Love Yoo!
Nuvia Sdn Bhd
Lot L4.14, Level 4
NU Sentral
50470 Jalan Tun Sambanthan
KL

Selamat Mencuba.........


21 comments:

  1. Terliur tengok Tau Foo Far bila kak sa nak lanje ;)

    ReplyDelete
  2. Dulu masa kerja kat kl, i love yoo! ni fav ai untuk minum petang.. cakoi and bubur tu sedap! Almost hari-hari makan kat situ petang-petang..

    ReplyDelete
  3. Okey, nanti pergi NU Sentral kita cuba.. mihhmihhmihhh.. :)

    ...

    ReplyDelete
  4. Nampak sedap mee kantin tuuuu terliur tengok.jauh jugak nak pergi ni

    ReplyDelete
  5. macam dh i love you kt makanan tu hahaha

    ReplyDelete
  6. Terus tersuka juga tgk mee kantin tuh..nak nak ade telur goyang

    ReplyDelete
  7. Nak try lah sekali. Selalu lalu dpn je xpernah singgah.

    ReplyDelete
  8. tgk makanan pun dah terasa ' i love you'...kira harga pun berpatutan

    ReplyDelete
  9. wahhhh sedapnya.. lapar trus malam2 ni

    ReplyDelete
  10. Sedap dan murah, memang ramai la yang datang kan SA..

    ReplyDelete
  11. Belum pernah masuk lagi dalam NU Sentral tu.. hehehe..

    ReplyDelete
  12. i love u too..ehhh, hahahahaha..okayh, nanti boleh ajak hasben falsya makan sana..

    ReplyDelete
  13. Tak pernah perasan pulak restoran ni. Boleh try nanti :)

    ReplyDelete
  14. macam menarik. kalau tersinggah ke NU boleh singgah makan kat sini

    ReplyDelete
  15. Telur yg dekat mee tu nmpk sedap, pergh

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah