Saturday, August 5, 2017

Satu Penghargaan Yang Tak Ternilai..


Hi korang...
Siaran secara langsung dari dalam MRT haa.....punya la ramai orang..dah jadi satu opportunity pelancongan dah dimana family crowd memilih MRT untuk bawak anak-anak beriadah..wah..good business MRT..bagus bila prasarana yang disediakan dihargai orang ramai..so kita sebagai rakyat kena la menghargai setiap kemudahan yang disediakan..mana ada anak-anak yg terlebih lasak tu sila la jaga..ni ada yg berlari sana berlari sini panjat memanjat  tegur kang marah plak...so ibu bapa kena mainkan peranan...
SA tengah check FB tadi nampak komen kakak ni..alahai..rasa dihargai bila ada yang menghargai setiap post yang SA buat dan publish di blog...terima kasih kak sebab jadi pembaca setia dan selalu mencuba resepi ciptaan SA...takpe bila dah sedia ok laptop akak boleh la tengok balik resepi-resepi yang SA kongsi...terima kasig tak terhingga....

10 comments:

  1. Rasa seronok bila ada yg appreciate apa yg kita post dlm blog kan kak SA.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah SA Ada Pembaca setia. Boleh Cuba jugalah resepi SA nanti

    ReplyDelete
  3. Kan. Rasa lebih berkobar2 nak up entry.

    ReplyDelete
  4. Ada peminat, semangat blogging pun makin membara.. Hehehe..

    ReplyDelete
  5. SA memang ramai peminat..lagi kan suka share ikan keli salai lemak tu..apa ek lagi..daging salai lemak ke..
    JanjiKita

    ReplyDelete
  6. Tahniah kak sa ada peminat setia

    ReplyDelete
  7. Tahniah SA.. seronok kan bila setiap post kita memberi manfaat pada orang lain..

    ReplyDelete
  8. Best kan kak...Kalau ada yg hargai setiap apa yg kità buat

    ReplyDelete
  9. huiyooo ada secret admire! haahah. okay nak godeh resepi jugak laa
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah