Tuesday, August 1, 2017

Top Komentator July 2017 Blog Suriaamanda

Hi korang,

Seperti yang SA janjikan.. hari ni SA umumkan pemenang bagi Top Komentator July 2017 blog SA ni...seperti yang SA war- warkan bulan lepas SA akan bagi hadiah berupa wang tunai RM20 bagi pemenang bulan July.


Tanpa melengahkan masa...SA nak ucapkan tahniah buat Atiehilmi dot com sebab berjaya jadi pemenang bagi bulan July 2017. Gigih atie komen banyak entry SA yang lama- lama. Terima kasih diatas effort yang ditunjukkan...
Buat atie, sila emailkan details dan account number ke Suriaamanda@yahoo.com. Kalau nak pm tepi kat whatsaap pun boleh...lagi cepat lagi bagus ye...
So buat yang tak berjaya, korang jangan putus asa ye...untuk bulan August SA akan bagi hadiah wang tunai amount yang sama iaitu RM20 juga...so korang boleh la start komen banyak2 kat semua entry SA tak kira ynaga baru mahupun entry-entry yang lama.
Apa tunggu lagi....jom la komen banyak- banyak....

26 comments:

  1. Alhamdulillah tahniah yang terpilih...

    ReplyDelete
  2. tahniah jugak pada yang berjaya :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah pada yang terpilih dan tersenarai..

    ReplyDelete
  4. Tahniah kpd yg bjaya...kak SA mcm mne nama sy leh double eh??

    ReplyDelete
  5. Tahniah atie.. dapat duit jajan-. Best tu

    ReplyDelete
  6. Tahniah....pasni kita nak komen byk2 la kak sa..hihi

    ReplyDelete
  7. tahniah pada pemenang....nak gigih gi komen jugaklah ..hehe

    ReplyDelete
  8. wah.. rajin betul diorang komen..:)

    ReplyDelete
  9. tahniah pda kak atiii.. busyra nk jgkkk ada dlm list top SA.......

    ReplyDelete
  10. Syabas & tahniah kepada pemenang...

    ReplyDelete
  11. Tahniah kepada pemenang.. Harap2 bulan Ogos saya lagi yang menang hahai :)

    ReplyDelete
  12. tahniah pada yang berjaya..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah