Thursday, August 3, 2017

Instant Shawl Giveaway by Mamapipie

Hi korang...

SA ni kan...kalau dah sampai angin rajin nak join GA laju jer join itupun sebab syaratnyer senang....hehehe..kalau tak tu susah la SA nak rajin join..so GA kali ni by Mamapipie..

Jom la korang kita support GA ni...


Syarat pun senang....

1. Add Blog MamaPipie  Dalam bloglist korang
2. Follow Instagram MamaPipie
3. Follow GooglePlus MamaPipie
4. Buat satu entry Dan tepekkan gambar belon comey kat atas Tu Dan link kepada entry ni
5. Selepas siap semuanya tinggalkan komen di post ini.

Haaaa senang kan.....kita tengok sapa 4 peserta bertuah yang akan menang insyant shawl dari mamapipie..SA suka jer instant shawl sebab tak yah dah pening2 nak lilit atau tiap kali nak pakai shawl kena bukak youtube dan follow tutorial..lagi satu jimat masa..memang bagus sapa yang cipta insyant shawl ni sebab bukan ramai yang rajin kan..nak plak yang jenis bekerja macam SA ni..eh..SA pakai ke tudung? elo...walau i free hair lagi...i pakai gak tudung ikut occasion...pi masjid ngan surau takkan nak free hair kan?

12 comments:

  1. teringin juga nak dapat shawl..

    nak bagi anak gadis sendiri ..

    hehehe

    ReplyDelete
  2. Good luck and all the best kak.. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq SA sudi join GA mama. Good luck ye

      Delete
  3. Goodluck tauuuuu, hope sama ada rezeki, eeheheee, 4 peserta kotttt !

    http://nonasani.blogspot.my/2017/08/instant-shawl-giveaway-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  4. Gut luck kak sue.. MOga ada rezeki utk menang..

    ReplyDelete
  5. good luck..
    dari giveaway yang sama
    https://mama3danish.blogspot.my/2017/08/instant-shawl-giveaway-by-mamapipie.html

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah