Tuesday, February 23, 2016

Nostalgia Perfume Body Shop

Korang ingat lagi perfume Body Shop ni?

Sekarang dah takde kan botol macam ni...diorang dah update botol dah...memang dah takde dah rasanya..


Body Shop ni popular masa zaman aku remaja lagi ni....

Siap simpan duit belanja weh nak beli perfume ni..kalau sapa ada perfume ni di kira paling kaya paling outstanding la tu...paling up to date..jadi bualan kawan- kawan yang lain...

Ada perfume ni pun dha cukup megah dah...

Dulu aku ada 2-3 botol perfume ni...bau dewberry, white musk ngan satu lagi bau apa dah lupa dah...tapi paling win bau dewberry tu la..ala2 macam bau poison skit...bukan bau racun..bau perfume Poison...dulu popular...

Sekarang Body Shop dah ada macam- macam variasi..terbaru aku beli yang kaler biru tu siap ada Body Mist..RM160 macam tu..sekali sign up membership...pas ni beli tunjuk IC je...hehehe...gatal tangan dah nak beli lagi ni...sabar je la....

Sapa pernah beli perfume yang macam kat gambar tu? calit2 je seharian wangi kan...sebotol tu tahan 2-3 bulan ..

Betul tak?

18 comments:

  1. betul2.. i pun pakai perfume ni dulu..
    bila ada sure bangga ngan kengkawan.. konon dah best ar hihi

    ReplyDelete
  2. xpernah pakai brand body shop..:)

    ReplyDelete
  3. xpernah beli yang cam ni kak. s.a.. tapi dulu kawen dpt satu set perfume body shop..yg ade body mist dan mandian..bau rose.mmg best!hehe.

    ReplyDelete
  4. kan..legend botol ni..skrg cosway je guna botol mcm ni...

    ReplyDelete
  5. tak tahu plak ade perfume! nanti boleh usha2..

    ReplyDelete
  6. SUKA WHITE MUSK.. TP TAK BELI YANG NI..SPRAY JE

    ReplyDelete
  7. tak penah beli tp beberapa thn lps penah nampak lg pefum rupe nih... wangi n sgt nostalgia...

    suke pefum bodyshop terutama utk lelaki yg botol hijau...sdp betul baunya

    ReplyDelete
  8. akak penah gak ada seketul gini...bertahun nak abis...bau dia kalau pakai tahan lama gak...tapi dah tak ingat nama dia :( akak rase ada kot saki baki sikit dalam botol tu tapi ntah mana akak sumbat...

    ReplyDelete
  9. yup betul sis... mmg nostagia yg ni... hari tu tgk kt bodyshop mmg dh tak de botol ni...

    ReplyDelete
  10. Alahai memang nostalgia sangat minyak wangi bodyshop ni..sampai skg saya masih pakai tapi botol dia memang dah tukar botol lain kan. Lepastu yang bestnya minyak wangi dia wangi dan tahan lama..suka sangat pakai..

    ReplyDelete
  11. dulu masa beljar xmmpu nak bli..nak try bau dia..calit yg tester punya jer..hihi

    ReplyDelete
  12. paling suka dewberry kot!! Tapi dewberry dulu lagi pekat bau dia dari skarang

    ReplyDelete
  13. Dulu akak pun peminat perfume bodyshop..nie.. mmg best wangi je sepanjang hari.. dah lupa dah nama wangiannya.. yg paling famous white musk laa.. :)

    ReplyDelete
  14. suka jgk dengan bau perfume body shop ni..tp harga dia pun best jgk..hihi

    ReplyDelete
  15. haah SA, botol lama ni memang wangi dia berpanjangan kan..lama dah tak beli bodyshop :)

    ReplyDelete
  16. mmg win perfume bodyshop ni...mm bli..kumpul duit..tk cukup duit p calit kt tgn guna yg tester tu...mmg bli dewberry...

    ReplyDelete
  17. bodyshop suka bau white musk dengan vanilla.sampai sekarang pakai vanilla.kalau pakai kawan mesti ckp mcm bau kek. hahaha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah