Friday, February 5, 2016

Giant Bubble di City Park Seremban 2

Hi korang...

Sambungan Kisah anak- anak beriadah di City Park Seremban 2 ni...kali ni lepas bagi makan ikan diorang main Giant Bubble plak..macam p macam orang sekarang meniaga kan...tempat- tempat riadah macam ni memang menjadi tumpuan...tak sangka plak ramai yang berkunjung dan ramai jugak yang meniaga...pandai orang kita buat duit...satu besen dengan stick giant bubble tu RM3..main la sampai puas...

Jom tengok gambar anak - anak aku....


cantik gambar2 ni sebab cuaca yang cerah...tgok la Qhaira tu...dah ajar dah x payah tiup...


wah...besarnya ballon....


seronok ye...tempias air sabun tu kena mama la...


tengok langit tu...awan hitam dah berkumpul tapi cuaca masih lagi cerah dan panas...


tu diaaaa....aksi Qhaira...korang mampu...yang kelakar keluar plak belon tu....besar2 plak...


mesra kamera la kamu ni Qhaira 


kakak melayan adik


dah ajar baru tau macam mana nak main giant ballon....tadi sibuk hembus2


awan makin memberat..angin takde...petanda apapun takde..tiba- tiba..ghauuuuu....hujan turun dengan lebatnya...berlari la aku dukung Qhaira...takut dia demam...ko bayangkan Qhaira tu debab macam mana aku dukung bawak pi tempat berteduh...punya la jauh kedai2 tu...merasa lencun...merasa kasut aku putus...sabar jer la..dah reda hujan ajak diorang ni minum kat kedai mamak...


kaka Dania dengan megi goreng dan sirap dia...


Adeliya ngan air tin Milo..pas tu tambah sirap plak lagi....haus eh kakak...


Adik plak ngan ribena...amboiiiiii....pow mama eh....sesekali takpe la ye nak ye...


ni manja aku ni...bab selfie no 1...marah x amik gambar dia...terus jadi macam tu ha gambar..tp comel...


korang tengok la...aku tak suruh..dia yang buat gaya macam ni...


Macam ni la ragam anak- anak..walau anak buah tapi dah macam anak sendiri...alhamdulillah anak2 aku ni rapat...mesra..kadang2 ada la bergaduh..nama pun budak- budak kan...tak lengkap hidup kalau semua takde..rasa sunyi je...anak- anak penyeri kan...haih..bila nak tambah anak ni....

Semoga rezeki aku bertambah untuk aku kongsikan dengan anak- anak aku ni....

4 comments:

  1. comelnya..!! dah la rambut kerinting2.. hehehehee.. :)
    InsyaAllah.. Aamiin kak SA, moga bertambah rezeki.. rezeki yang baik2 dan berkat2..

    ReplyDelete
  2. hehe budak2 gaduh2 manja biasa la kann :D nanti baik jugakk insyAllah lagi2 nak main sekali :D

    saya suka tgk mata Qhaira. redup

    ReplyDelete
  3. seronok budak budak dapat main belon besar tu..tak pernah g city park ni lagi..biasa weekend je balik kampung..huhu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah