Thursday, February 4, 2016

Riadah Anak- Anak Di City Park Seremban 2

Hi korang..

ini citer riadah anak- anak masa cuti Thaipusam lepas..amboi..lama peram gambar erk...seronok tengok anak2 beriadah main kat City Park ni...si kecik Qhaira tu bukan main happy lagi...korang lom tengok dia main bubble giant..itu aku up next entry eh...


buai laju...laju.....i...be you.... ( i love you)


kakak Dania setia menemani Qhaira...


si kembar ni jangan cakap la...memang suka...


adik Aressa suka buat muka

Lepas dah puas main tu kami ke tasik depan tu...bagi makan ikan..aik..mana ikan tilapia banyak2..dah tinggal keli Afrika je ni...


penuh ngan keli Afrika


siap hulur kepala nampak...amboiii


dapat pancing sedap ni...tp kat sini kawasan larangan memancing

dulu best kat sini sebab banyak ikan tilapia gemuk2...

Aku plak yang risau takut perut ikan tu meletop sebab dah besar sangat..asal orang lempar makanan je dia ngap...ini kalau orang kena lempar dalam ni pun kena ngap gak ngan ikan ni kan...huiii seram...hehehe...mengarut no satu aku ni...

lepas dah bagi ikan- ikan makan..semua gerak ke padang besar sebab nak main giant buble...si kembar tu la x sabar2..bukan apa tengah panas terik kan..tapi siyes..gambar diorang cantik masa ni...petang skit aku share eh...

10 comments:

  1. Banyak gila ikan. hahaha. sauk kenyang makan malam. Tapi geli tengok ikan hidup. Sebab nampak dia bergerak2. hahahha mcm ular

    ReplyDelete
  2. aku suka tengok kembar dua orang tu...comelll...

    ReplyDelete
  3. Comel yer tgk si kembar tu hehehhehe baju sama seluar sama...mmg sama je rupa hehe...Qhaira dah besar lah SA

    ReplyDelete
  4. Keli Afrika boleh mkn eh kak? Seram tengok, besau nau.

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum SA & rakan bloggers,

    SA ni tempat saya exercise (berjalan pusing taman).. Suka tgk ikan keli kat situ, banyak yang amat. SA x pegi bhgn tgh ada tangga, blh capai air & ikan keli kat situ.. Hihihi best kan layan perasaan tgk ikan besar..

    Kembar tu comellah! ;-)

    ReplyDelete
  6. wah bestnya!!!
    rindu lak zaman budak2 dl

    ReplyDelete
  7. kembar ka dua orang tu kak suria?

    ReplyDelete
  8. Seronok layan kerenah anak2.. moment yang indah kan SA.. ;)

    ReplyDelete
  9. pantang nampak ikan mesti nk pancing.. kalau keli kolam bela macam tak selera plk nk makan.

    ReplyDelete
  10. banyak betul ikan kat sini..geram pulak tengok

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah