Wednesday, February 10, 2016

Adik...Uyut Mama Please...

Hi korang...
Sunyi blog aku kan...OK aku kembali dengan banyak benda nak citer..buat masa ni blom ada entry berbayar so aku akan banyak bercerita tentang resepi, trip Penang yang hectic dan jugak citer2 anak2 aku...harap korang tak bosan nanti...

Ni citer bab budak kaki bodek yg manja ni...sib baik Comel..kalau tak dh lama aku picit2 hidung dia...


Boleh diharap bila mintak tolong urut kaki...


Masa ni ada conversation dengan dia..

Qhaira : MA...apa mama nanes?
Mama: mana ada mama nanes
Qhaira : apa mama tayang tatak ( kenapa mama syg kakak)
Mama: kakak anak mama..memang la mama Sayang
Qhaira : apa mama alok tatak ( kenapa mama peluk kakak)
Mama : mama syg kakak la
Qhaira : apa mama tantek.... ( kenapa mama cantik )
Mama: ohooo...bodek eh..suruh urut sikit terus bodek..pandai ek... Sapa ajar ni...
Qhaira : buat muka tak bersalah mcm dalam gambar no 2

Haih....geram tau...geram Sgt dengan muka innocent tak bersalah dia tu....rasa nak kunyah2 her...blom lg dia jeling maut kat korang tau...rasa nak korek2 bijik mata dia...


15 comments:

  1. Qhaira, comel yer dia cakap...pandai plak tu gerammmmmmm dah aunty...cepat lah beranak lagi sorang huwaaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. Bilalah dapat jumpa dengan dia ni.. ;)

    ReplyDelete
  3. untunglahhh kalau dah ada yang pandai dan rajin mengurut nih...he he he...clever girl! makin besar makin comel...

    ReplyDelete
  4. amboi qhaira pandai bodek ye, rambutnye dah panjang..

    ReplyDelete
  5. Comel sangat qhaira, tula pandai bodek, geram aunty

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah