Tuesday, February 16, 2016

Budak Rambut Curly Yang Banyak Akal....

Hi korang...

Selamat berhujung minggu...tak habih2 lagi kisah si budak banyak akal rambut curly ni kan...makin nak membesar ni makin banyak akal...asal nampak aku pegang hp je dia akan cakap nak tengok...kadang-kadang mintak ambik gambar...maka jadilah aksi2 seperti di bawah ni..dah bape kali dah dia delete macam- macam apps dalam hp aku....nak marah kang dia apa tau...sendiri salah la letak hp merata....bab selfie jangan cakap la....memang no 1....

gambar- gambar ni rasanya bulan lepas punya...aku dah masukkan dalam draft lama..baru hari ni dapat up....






Ini teddy bear kakak Dania...

Dia ni memang suka dengan teddy bear..asal masuk bilik aku je sure mintak nak main dengan teddy bear kakak ni...besar teddy bear dari dia...lom tengok bilik dia lagi tu...penuh dengan macam - macam permainan...sekarang semua teddy bear kakak Dania dah jadi hak dia dah...kakak Dania pun dah besar kan....so mengalah la...cuma teddy bear besar ni je sesekali kakak bagi dia main....

Hai laa anak...macam - macam hal la kamu....sekarang bukan main petah bercakap..so kami kena berhati -hai menuturkan kata2..ececeh...skema plak ayat... bukan apa..takut dia mengikut kan...sedangkan mommy dia panggil daddy Syg pun dia ikut..kelakar giler..selamba je dia panggil daddy dia sayang.....

Qhaira...qhaira......

7 comments:

  1. Rambut tu mahal.. tp apasal bear lg besar diri tuannyer

    ReplyDelete
  2. mcm2 la ye budak sorang ni..huhu

    ReplyDelete
  3. alololo.. geram kite tengok awak.. ;)

    ReplyDelete
  4. alololo.. geram kite tengok awak.. ;)

    ReplyDelete
  5. Budak rambut kerinting yang comel dan bijak... :)

    ReplyDelete
  6. sel-sel otak sedang berhubung dengan aktifnya!!!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah