Friday, February 26, 2016

Rindu.....

Hi korang...

Minggu ni aku tak balik Seremban...maka rindu la aku tak jumpa anak- anak aku ni ha...rindu la nak tengok keletah diorang..kenapa tak balik...ermmm....kerja la korang...nak masuk bidding projek...Sabtu Ahad ni aku kerja 24hrs sampai la Isnin...Isnin nanti baru balik..itupun tak balik Seremban jugak...matilanak...aduhai mata panda la nanti....

Rasanya aku tak share lagi gambar ni...


time elok...memang elok la mereka bertiga ni...tapi kalau bergaduh...erm...x tau nak kata apa...si kecik tu pun leh tahan gak tu..garang pun garang gak tu..kalau orang buat dia, dia pandai balas...


Amboii...gurau senda nampak...tgok aksi Qhaira tu...


pandai dah Qhaira buat peace...


say cheese yang x menjadi...


alalala...comel plak Qhaira senyum macam tu ha....tapi cekci la Qhaira...


Budak - budak buat apa pun comel  kan...lambat la mama nak tunggu minggu depan...minggu ni x balik..aduhai..rindu la mama nanti kan..nak-nak rindu Kat anak Dara mama sorang tu...ohh..esok dia ada camp UPSR..takpe la kakak..asalkan awak belajar dan explore dunia pembelajaran dengan seronok mama dh cukup senang hati dah....belajar rajin-rajin...

So anak-anak mama..kita jumpa minggu depan ye...

9 comments:

  1. Usia macam mereka ni mudah menggamit rindu kita SA
    Apa lagi bila dah selalu jumpa tetiba tak lama tak dpt jumpa laagilah rindu.

    ReplyDelete
  2. Rindu zaman anak kecik2 cenggini...

    ReplyDelete
  3. lamanye br leh jumpa ye..sy satu hari pun dah teringat2..huhu

    ReplyDelete
  4. peace dulu mama sebelun sesi membalas siapa buat Qhaira...hiihihi..

    ReplyDelete
  5. Ni yang ai tak sabar nak balik rumah ni.. huhuhu..

    ReplyDelete
  6. kena anta gmabar tiap2 hari la kt whatapps..wat melepas rindu..

    ReplyDelete
  7. shomel nya budak2 tecik nii.. alahaii rindu plak kat anak buah kat kg sobs sobs

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah