Friday, February 19, 2016

Black Pepper Beef Set Chinese Cuisine Shogun2u

Hi korang...

Tengahari tadi aku lunch dari Shogun2u jugak...kali ni aku pilih set Black Paper Beef, aduhai sedapnya..masih lagi dapat beli satu percuma satu..so aku share ngan colleague meja sebelah..hehehe..rezeki dia plak la nampaknya...alhamdulillah kenyang..set yang ni sama je dengan set yang sebelum ni dapat air tebu dan kek..so..tak yah la aku tayang lagi eh...


Sedap ke set ni?

Sedap gilos..terasa pedasnya, terasa black pepper ye...semua sedap la..nasi walau seciput tu je tapi buat aku cukup kenyang...dah tak leh angkat mata dah..terus rasa ngantuk sangat dah ni....daging tu sedap u olls...

cepat la beli...bukan apa..beli satu percuma satu masih valid sampai 23hb...

lepas tu back to normal ye...

korang nak cuba? tekan link tu ha...


Register dulu pas tu dah boleh order dah...tunggu apa lagi....cepat order...

Selamat mencuba ye korang....

2 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah